Àpats. Més de 50 menús i 400 receptes
Editorial COSSETANIA EDICIONS
España peninsular
.pats aparegué per primera vegada l'any 1928 i, des d'aleshores, se n'han fet tres edicions; l'última, a l'abril de 1979. El seu autor, Ignasi Domènech, organitza el llibre en quatre parts ben diferenciades, amb la qual cosa es converteix en una e...
Leer más...- Editorial COSSETANIA EDICIONS
- ISBN13 9788497914635
- ISBN10 8497914635
- Tipo LIBRO
- Páginas 272
- Colección El Cullerot #53
- Año de Edición 2010
- Idioma Catalán
- Encuadernación Rústica
Materias
RecetariosÀpats. Més de 50 menús i 400 receptes
Editorial COSSETANIA EDICIONS
.pats aparegué per primera vegada l'any 1928 i, des d'aleshores, se n'han fet tres edicions; l'última, a l'abril de 1979. El seu autor, Ignasi Domènech, organitza el llibre en quatre parts ben diferenciades, amb la qual cosa es converteix en una e...
España peninsular
Detalles del libro
.pats aparegué per primera vegada l'any 1928 i, des d'aleshores, se n'han fet tres edicions; l'última, a l'abril de 1979. El seu autor, Ignasi Domènech, organitza el llibre en quatre parts ben diferenciades, amb la qual cosa es converteix en una eina pràctica per a tothom a qui agradi fer i conèixer les receptes tradicionals. A la primera part, hi trobem des d'un calendari gastronòmic fins a una llista de plats per als dinars i sopars. Les sopes, carns d'olla, purés, escudelles, ocupen la segona part de l'obra. La tercera part està dedicada a les carns i menuts d'escorxador, plats de peix, llegums i salses. Finalment, els bescuits gelats, granissats, posaran el punt final a la quarta part del llibre.