Cesta de la compra

Àpats. Més de 50 menús i 400 receptes

Autor Ignasi Domènech

Editorial COSSETANIA EDICIONS

Àpats. Més de 50 menús i 400 receptes
-5% dto.    17,70€
16,82€
Ahorra 0,89€
No disponible, consulte disponibilidad
Envío gratis a partir de 19€
España peninsular

.pats aparegué per primera vegada l'any 1928 i, des d'aleshores, se n'han fet tres edicions; l'última, a l'abril de 1979. El seu autor, Ignasi Domènech, organitza el llibre en quatre parts ben diferenciades, amb la qual cosa es converteix en una e...

Leer más...
  • Editorial COSSETANIA EDICIONS
  • ISBN13 9788497914635
  • ISBN10 8497914635
  • Tipo LIBRO
  • Páginas 272
  • Colección El Cullerot #53
  • Año de Edición 2010
  • Idioma Catalán
  • Encuadernación Rústica

Materias

Recetarios

Àpats. Més de 50 menús i 400 receptes

Autor Ignasi Domènech

Editorial COSSETANIA EDICIONS

.pats aparegué per primera vegada l'any 1928 i, des d'aleshores, se n'han fet tres edicions; l'última, a l'abril de 1979. El seu autor, Ignasi Domènech, organitza el llibre en quatre parts ben diferenciades, amb la qual cosa es converteix en una e...

-5% dto.    17,70€
16,82€
Ahorra 0,89€
No disponible, consulte disponibilidad
Envío gratis a partir de 19€
España peninsular

Detalles del libro

.pats aparegué per primera vegada l'any 1928 i, des d'aleshores, se n'han fet tres edicions; l'última, a l'abril de 1979. El seu autor, Ignasi Domènech, organitza el llibre en quatre parts ben diferenciades, amb la qual cosa es converteix en una eina pràctica per a tothom a qui agradi fer i conèixer les receptes tradicionals. A la primera part, hi trobem des d'un calendari gastronòmic fins a una llista de plats per als dinars i sopars. Les sopes, carns d'olla, purés, escudelles, ocupen la segona part de l'obra. La tercera part està dedicada a les carns i menuts d'escorxador, plats de peix, llegums i salses. Finalment, els bescuits gelats, granissats, posaran el punt final a la quarta part del llibre.

Materias

Recetarios

Más libros de Ignasi Domènech, Toni Massanés