Camí de Ronda. 40 primeres classes de català + Bloc de materials (2 llibres)

104.80

Ex Tax: 100.77

Author/s
Badia, Dolors
ISBN13
9788496248533
ISBN10
8496248534
Type
BOOK
Pages
361
Published
2008
Language
Catalan
Bookbinding
Rustic
Publisher:
EDICIONS L'ÀLBER
Availability:
Ask for avalaibility

Not rated
Write a review

"Camí de Ronda. 40 primeres classes de català" pretén ser un ajut per a totes aquelles persones que volen iniciar els seus alumnes en l'aprenentatge de la llengua catalana, per tal que assoleixin unes nocions generals.

Aquest material està inicialment pensat per dur-se a terme a través d'una fórmula rotativa en què a cada sessió s'incorporen nous alumnes. Quan s'acaba el darrer tema es torna a començar de manera que els estudiants entren a la roda en qualsevol moment i en surten quan acaben de fer tot el gir. Tot i això, també és un material que es pot aplicar a altres fórmules més tradicionals d'aprenentatge.

El llibre conté quatre blocs de 10 unitats cadascun. Aquests blocs són: Vocabulari, Situacions de la vida quotidiana, Pronunciació i Estructures gramaticals.

A partir de la Programació de Català Inicial de la Secretaria de Política Lingüística de la Generalitat de Catalunya s'han aïllat els diferents continguts i es presenten en diferents unitats amb suficient independència perquè qualsevol d'elles pugui ser la primera classe d'un curs de català. L'autonomia tant dels blocs com de les unitats permet escollir l'ordre i la prioritat a l'hora de realitzar-los.

El llibre es presenta en dos volums: en un hi trobem la guia didàctica amb l'explicació de les activitats de cada bloc i l'annex d'exercicis fotocopiables per als alumnes; i en l'altre, material com imatges i targetes, a tot color, que es poden manipular durant les sessions.
Aquest material va destinat a professors de català amb alumnes que es troben en un estadi inicial d'aprenentatge de la llengua catalana i que dominen l'alfabet llatí. Bàsicament és una material destinat a la secundària i a cursos de català per adults, tot i que també s'ha adaptat el bloc de Vocabulari perquè es pugui usar en alguns cursos de Primària.

-            +

Note: HTML is not translated


Continue

Contact Us

+34 93 317 05 78
+34 93 412 27 02
alibri@alibri.cat
alibri@alibri.es

Twitter

Facebook