El Berguedà en BTT

9.90

Ex Tax: 9.52

Author/s
Sans Forés, Miquel Julià
ISBN13
9788496035676
ISBN10
8496035670
Type
BOOK
Published
2003
Language
Catalan
Bookbinding
Rustic
Publisher:
COSSETANIA EDICIONS
Availability:
Ask for avalaibility

Not rated
Write a review
Sans i Forés, Miquel Julià
Miquel Julià Sans i Forés va néixer a Viladecans el 1971 i, actualment resideix a Gavà, al Baix Llobregat. Des de ben petit va començar a fer, amb el seu pare i el seu germà, petites excursions pel massís del Garraf i alguna altra pels Pirineus. Ja aleshores es va enamorar per complet de Catalunya.
Va començar a recórrer la muntanya cada vegada feia distàncies més llargues i cims més elevats (ha conquerit els més importants i els de més altitud dels Pirineus, i alguns dels Alps).
És un practicant apassionat de la majoria d'esports de muntanya, com ara excursionisme, alpinisme, marxes a peu, bicicleta de muntanya, descens d'engorjats, esquí de fons, etc.
Pertany al Grup de Muntanya EXPI de Gavà (Excursions Pirinenques), Eramprunyà (UME), també de Gavà. Amb aquesta última va ser el creador de la Marxa del Garraf, a peu, que actualment ha complert la setena edició amb un rècord de participants (800 persones). També és coautor d'un petit recull de set itineraris en bicicleta de muntanya pel massís del Garraf.
La major part dels recorreguts per realitzar en BTT que et proposem transcorren per les zones muntanyoses del Berguedà més conegudes, però alhora passen pels seus racons més feréstecs, solitaris i salvatges, ja que ens endinsarem en la profunditat de les seves valls, la frondositat dels seus boscos, la frescor de les seves aigües, així com en una multitud de talaies, cims i colls, des dels quals podrem contemplar la fauna d'aquests indrets, així com també una vista panoràmica increïble. També hem d'esmentar que hi ha etapes que, tot i no transcórrer per indrets tan coneguts i populars i que no gaudeixen d'una alçada tan considerable i tampoc d'una situació geogràfica tan privilegiada, no per això deixen de ser mereixedores de tenir un espai en aquest recull. Aquestes etapes també tenen els seus racons de gran bellesa amagats, que ens estan esperant als qui els anem a descobrir. S'ha procurat de proposar itineraris que estiguin emmarcats en gran part o, si més no, transcorrin una mica per cadascun dels diversos pobles de la zona del Berguedà.
-            +

Note: HTML is not translated


Continue

Contact Us

+34 93 317 05 78
+34 93 412 27 02
alibri@alibri.cat
alibri@alibri.es

Twitter

Facebook