Cesta de la compra

El xai a taula. Receptes per quedar bé i fàcils de fer

Autor Rosa March

Editorial VIENA EDICIONS

El xai a taula. Receptes per quedar bé i fàcils de fer
-5% dto.    16,00€
15,20€
Ahorra 0,80€
No disponible, consulte disponibilidad
Envío gratis a partir de 19€
España peninsular

A Catalunya, el xai és la carn més tradicional des de l?antiguitat. Resulta ideal per a trobades d?amics i familiars, per a deliciosos sopars d?estiu i també per a dinars d?hivern, al voltant de la llar de foc. I això ho sap millor que ningú Ros...

Leer más...
  • Editorial VIENA EDICIONS
  • ISBN13 9788483309193
  • ISBN10 848330919X
  • Tipo LIBRO
  • Páginas 144
  • Colección MilFulls #
  • Año de Edición 2016
  • Idioma Catalán
  • Encuadernación Rústica

Materias

Gastronomia

El xai a taula. Receptes per quedar bé i fàcils de fer

Autor Rosa March

Editorial VIENA EDICIONS

A Catalunya, el xai és la carn més tradicional des de l?antiguitat. Resulta ideal per a trobades d?amics i familiars, per a deliciosos sopars d?estiu i també per a dinars d?hivern, al voltant de la llar de foc. I això ho sap millor que ningú Ros...

-5% dto.    16,00€
15,20€
Ahorra 0,80€
No disponible, consulte disponibilidad
Envío gratis a partir de 19€
España peninsular

Detalles del libro

A Catalunya, el xai és la carn més tradicional des de l?antiguitat. Resulta ideal per a trobades d?amics i familiars, per a deliciosos sopars d?estiu i també per a dinars d?hivern, al voltant de la llar de foc. I això ho sap millor que ningú Rosa March, que viu en un gran mas del Collsacabra dedicat a la cria de bestiar oví des de fa moltes generacions. En aquest entorn extraordinari, l?autora prepara uns àpats exquisits en què l?ingredient principal és la carn de xai i sempre sorprèn els seus convidats amb receptes noves.

Materias

Gastronomia