Cesta de la compra

Entrepans i tastets. 80 elaboracions dolces i salades

Autor Jaume Urgellés

Editorial COSSETANIA EDICIONS

Entrepans i tastets. 80 elaboracions dolces i salades
-5% dto.    15,90€
15,11€
Ahorra 0,80€
No disponible, consulte disponibilidad
Envío gratis a partir de 19€
España peninsular

El contingut d'aquest llibre combina receptes culinàries i elaboracions pràctiques, algunes de les quals són dolces, amb l'acoblament del pa en els seus diferents processos. El lector posarà en pràctica les difer...

Leer más...
  • Editorial COSSETANIA EDICIONS
  • ISBN13 9788490342008
  • ISBN10 8490342008
  • Tipo LIBRO
  • Páginas 208
  • Colección Escudella #3
  • Año de Edición 2014
  • Idioma Catalán
  • Encuadernación Rústica

Materias

Recetarios

Entrepans i tastets. 80 elaboracions dolces i salades

Autor Jaume Urgellés

Editorial COSSETANIA EDICIONS

El contingut d'aquest llibre combina receptes culinàries i elaboracions pràctiques, algunes de les quals són dolces, amb l'acoblament del pa en els seus diferents processos. El lector posarà en pràctica les difer...

-5% dto.    15,90€
15,11€
Ahorra 0,80€
No disponible, consulte disponibilidad
Envío gratis a partir de 19€
España peninsular

Detalles del libro

El contingut d'aquest llibre combina receptes culinàries i elaboracions pràctiques, algunes de les quals són dolces, amb l'acoblament del pa en els seus diferents processos. El lector posarà en pràctica les diferents receptes i podrà observar a la fotografia l'acabat i combinat que s'indica a la recepta. L'objectiu d'aquestes elaboracions és doble: d'una banda, disposar d'un receptari de cuina, postres i elaboració de masses; i de l'altra, oferir la combinació per a un menjar ràpid o informal. També s'ha introduït el tastet substituint-lo per un típic canapè i fer-lo més apetitós i combinar-lo amb diferents gustos i textures. La finalitat d'aquest receptari és elaborar un assortiment d'entrepans o tastets per a qualsevol tipus d'esdeveniment, escollint la varietat i la mida que considerem adient per a cada un d'ells.

Materias

Recetarios