Cesta de la compra

Fruits i plantes silvestres comestibles

Autor Núria Duran

Editorial COSSETANIA EDICIONS

Fruits i plantes silvestres comestibles
-5% dto.    7,70€
7,31€
Ahorra 0,38€
Libro en Preventa, ¡Cómpralo ahora y sé el primero en recibirlo!
Este libro sale a la venta el [01/05/2024] (faltan sólo 12 días)
Envío gratis a partir de 19€
España peninsular

Núria Duran té escrits uns quants llibres en què agermana la seva formació professional d'ensenyant de Ciències Naturals amb els seus coneixements de cuina. Ha publicat, amb Montserrat Roig, "Melmelades cas...

Leer más...
  • Editorial COSSETANIA EDICIONS
  • ISBN13 9788413563695
  • ISBN10 8413563690
  • Tipo LIBRO
  • Páginas 64
  • Colección Miniguies de natura #
  • Año de Edición 2024
  • Idioma Catalán
  • Encuadernación Rústica

Fruits i plantes silvestres comestibles

Autor Núria Duran

Editorial COSSETANIA EDICIONS

Núria Duran té escrits uns quants llibres en què agermana la seva formació professional d'ensenyant de Ciències Naturals amb els seus coneixements de cuina. Ha publicat, amb Montserrat Roig, "Melmelades cas...

-5% dto.    7,70€
7,31€
Ahorra 0,38€
Libro en Preventa, ¡Cómpralo ahora y sé el primero en recibirlo!
Este libro sale a la venta el [01/05/2024] (faltan sólo 12 días)
Envío gratis a partir de 19€
España peninsular

Detalles del libro


Núria Duran té escrits uns quants llibres en què agermana la seva formació professional d'ensenyant de Ciències Naturals amb els seus coneixements de cuina. Ha publicat, amb Montserrat Roig, "Melmelades casolanes" i "Les plantes aromàtiques". Hi aporta sensibilitat i una dilatada experiència.
L'obra ha estat elaborada pensant, sobretot, a desvetllar o estimular l'interès pel medi natural del nostre entorn. Si es coneix cada cop millor, també se sabrà respectar i conservar, no tan sols pels seus valors estètics sinó perquè d'aquest medi depèn la nostra pròpia vida. El pretext és posar a l'abast de les persones interessades una visió nova o poc explicada referent a la utilització culinària d'algunes de les plantes silvestres més comunes i fàcils d'identificar, tot promovent un cert retorn a la cuina senzilla i natural, la qual no es contraposa en absolut amb el progrés tècnic i científic que permet el desenvolupament d'una agricultura moderna i productiva.