La bona cuina catalana
Editorial ARA LLIBRES
España peninsular
Aquest llibre recull els millors plats que la cuinera Ada Parellada considera imprescindibles a la taula de tot català. Una bona escudella, un deliciós fricandó de vedella o unes postres de crema catalana han de formar part de la ...
Leer más...- Editorial ARA LLIBRES
- ISBN13 9788496201699
- ISBN10 8496201694
- Tipo LIBRO
- Páginas 176
- Año de Edición 2006
- Idioma Catalán
- Encuadernación Rústica
Materias
RecetariosLa bona cuina catalana
Editorial ARA LLIBRES
Aquest llibre recull els millors plats que la cuinera Ada Parellada considera imprescindibles a la taula de tot català. Una bona escudella, un deliciós fricandó de vedella o unes postres de crema catalana han de formar part de la ...
España peninsular
Detalles del libro
Aquest llibre recull els millors plats que la cuinera Ada Parellada considera imprescindibles a la taula de tot català. Una bona escudella, un deliciós fricandó de vedella o unes postres de crema catalana han de formar part de la nostra dieta, i per això l'Ada ens en dóna la recepta. I, per als més sibarites, ens recomana el millor restaurant on tastar aquests plats. Si sou amants de la bona cuina catalana aquest és el vostre llibre i és que, amb tants plats de cuscús, fajitas i sushi, com diu l'autora, «ens acabaran sortint taques a la pell, ens caurà el cabell i acabarem parlant spanglish barrejat amb manding!»