Cesta de la compra

La cuina marroquina. 150 receptes

Autor Georgina Caimel Valls

Editorial COSSETANIA EDICIONS

La cuina marroquina. 150 receptes
-5% dto.    17,50€
16,63€
Ahorra 0,88€
No disponible, consulte disponibilidad
Envío gratis a partir de 19€
España peninsular

Aquest llibre us servirà per conèixer l'autèntica cuina marroquina a través de 150 receptes, que van des dels plats essencials i més coneguts fins a aquells més populars, més modestos, però tan suculents o més. Aprendreu a fer la cerimonio...

Leer más...
  • Editorial COSSETANIA EDICIONS
  • ISBN13 9788490344965
  • ISBN10 8490344965
  • Tipo LIBRO
  • Páginas 256
  • Colección El Cullerot #67
  • Año de Edición 2000
  • Idioma Catalán
  • Encuadernación Rústica

Materias

Recetarios

La cuina marroquina. 150 receptes

Autor Georgina Caimel Valls

Editorial COSSETANIA EDICIONS

Aquest llibre us servirà per conèixer l'autèntica cuina marroquina a través de 150 receptes, que van des dels plats essencials i més coneguts fins a aquells més populars, més modestos, però tan suculents o més. Aprendreu a fer la cerimonio...

-5% dto.    17,50€
16,63€
Ahorra 0,88€
No disponible, consulte disponibilidad
Envío gratis a partir de 19€
España peninsular

Detalles del libro

Aquest llibre us servirà per conèixer l'autèntica cuina marroquina a través de 150 receptes, que van des dels plats essencials i més coneguts fins a aquells més populars, més modestos, però tan suculents o més. Aprendreu a fer la cerimoniosa bastela, el cuscús, l'harira, els imprescindibles tagins, els dolços amb sèsam i mel, però també amanides, pans, creps, batuts i postres. En cada recepta hi trobareu indicacions clares i precises, solucions per substituir algun ingredient difícil de trobar fora del Marroc i suggeriments per provar petites variacions per tal de millorar el resultat de cada plat. Així mateix, coneixereu la cuina de les festes tradicionals marroquines i hi trobareu idees culinàries per a les grans ocasions.

Materias

Recetarios