Les plantes aromàtiques. 80 aplicacions a la cuina

14.90

Ex Tax: 14.33

Author/s
Duran, Núria / Roig, Montserrat
ISBN13
9788415456353
ISBN10
8415456352
Type
BOOK
Pages
208
Collection
El Cullerot #
Published
2012
Language
Catalan
Bookbinding
Paperback with flaps
Publisher:
COSSETANIA EDICIONS
Availability:
Avalaible

Not rated
Write a review

Les plantes aromàtiques, conegudes des de temps antics i d'una gran tradició a la cultura catalana, són el pretext perquè la Núria Duran i la Montserrat Roig ens portin, per camins diversos i variats, a saber conèixer-les, cultivar-les i aprofitar-les a la cuina, al mateix temps que a través d'uns textos ben trobats i ben escrits ens expliquin com són les seves aromes, quina és la seva història i a quines tradicions van lligades. Quin és l'origen de la salsa griviche? Quantes classes de pesto hi ha? Lliguen bé la farigola i l'alfàbrega? Quan hem de plantar el julivert? On podem trobar rementerola? En donar resposta a aquestes i tantes altres preguntes, aquest llibre pren una dimensió molt més àmplia que el d'un simple receptari. Aprofitant algunes de les receptes que ens ofereixen, es poden generalitzar algunes tècniques culinàries i així, ens ensenyen a confitar, a coure a la sal, a fer un rostit o a elaborar un bon gelat.

Tags:

-            +

Note: HTML is not translated


Continue

Contact Us

+34 93 317 05 78
+34 93 412 27 02
alibri@alibri.cat
alibri@alibri.es

Twitter

Facebook