Cesta de la compra

Les plantes aromàtiques. 80 aplicacions a la cuina

Autor Núria Duran / Montserrat Roig

Editorial COSSETANIA EDICIONS

Les plantes aromàtiques. 80 aplicacions a la cuina
-5% dto.    14,90€
14,16€
Ahorra 0,75€
No disponible, consulte disponibilidad
Envío gratis a partir de 19€
España peninsular

Les plantes aromàtiques, conegudes des de temps antics i d'una gran tradició a la cultura catalana, són el pretext perquè la Núria Duran i la Montserrat Roig ens portin, per camins diversos i variats, a saber con...

Leer más...
  • Editorial COSSETANIA EDICIONS
  • ISBN13 9788415456353
  • ISBN10 8415456352
  • Tipo LIBRO
  • Páginas 208
  • Colección El Cullerot #57
  • Año de Edición 2012
  • Idioma Catalán
  • Encuadernación Rústica

Materias

Recetarios

Les plantes aromàtiques. 80 aplicacions a la cuina

Autor Núria Duran / Montserrat Roig

Editorial COSSETANIA EDICIONS

Les plantes aromàtiques, conegudes des de temps antics i d'una gran tradició a la cultura catalana, són el pretext perquè la Núria Duran i la Montserrat Roig ens portin, per camins diversos i variats, a saber con...

-5% dto.    14,90€
14,16€
Ahorra 0,75€
No disponible, consulte disponibilidad
Envío gratis a partir de 19€
España peninsular

Detalles del libro

Les plantes aromàtiques, conegudes des de temps antics i d'una gran tradició a la cultura catalana, són el pretext perquè la Núria Duran i la Montserrat Roig ens portin, per camins diversos i variats, a saber conèixer-les, cultivar-les i aprofitar-les a la cuina, al mateix temps que a través d'uns textos ben trobats i ben escrits ens expliquin com són les seves aromes, quina és la seva història i a quines tradicions van lligades. Quin és l'origen de la salsa griviche? Quantes classes de pesto hi ha? Lliguen bé la farigola i l'alfàbrega? Quan hem de plantar el julivert? On podem trobar rementerola? En donar resposta a aquestes i tantes altres preguntes, aquest llibre pren una dimensió molt més àmplia que el d'un simple receptari. Aprofitant algunes de les receptes que ens ofereixen, es poden generalitzar algunes tècniques culinàries i així, ens ensenyen a confitar, a coure a la sal, a fer un rostit o a elaborar un bon gelat.

Materias

Recetarios