Menú de degustació
Editorial SALDONAR
España peninsular
«El llenguatge de les emocions». És ben significatiu que Ferran Adrià tituli així el pròleg que dedica a aquest llibre. I que destaqui: «És possible que per escriure les emocions d?una experi&eg...
Leer más...- Editorial SALDONAR
- ISBN13 9788494507892
- ISBN10 8494507893
- Tipo LIBRO
- Páginas 80
- Colección Poemes #5
- Año de Edición 2016
- Idioma Catalán
- Encuadernación Rústica con solapas
Materias
Poesía En CatalánMenú de degustació
Editorial SALDONAR
«El llenguatge de les emocions». És ben significatiu que Ferran Adrià tituli així el pròleg que dedica a aquest llibre. I que destaqui: «És possible que per escriure les emocions d?una experi&eg...
España peninsular
Detalles del libro
«El llenguatge de les emocions». És ben significatiu que Ferran Adrià tituli així el pròleg que dedica a aquest llibre. I que destaqui: «És possible que per escriure les emocions d?una experiència culinària, que per definició és intangible, etèria, fugaç, una de les millors maneres sigui a través de la inspiració del poeta».
És just el que fa Jordi Cervera a Menú de degustació: posar paraules a allò que prèviament era una emoció, potser de les millors. És aquest un recorregut afectiu per l?insuperable catàleg de creacions culinàries d?elBulli. Cada poema adopta el nom d?un plat, que és recreat amb uns recursos literaris exuberants i alhora precisos.
El resultat és un viatge poètico-gastronòmic de primera línia. Com diu Ferran Adrià, el poemari ens permet «disposar d?una eina, el seu llenguatge, capaç de transcriure amb tant d?èxit sobre el paper allò que no va ser concebut per ser llegit, sinó tastat amb uns altres sentits».