Cesta de la compra

1714 (Àlbum il·lustrat)

Autor Ignasi Blanch / Jordi Sierra i Fabra

Editorial LA GALERA

1714 (Àlbum il·lustrat)
-5% dto.    19,95€
18,95€
Ahorra 1,00€
No disponible, consulte disponibilidad
Envío gratis a partir de 19€
España peninsular
  • Editorial LA GALERA
  • ISBN13 9788424648251
  • ISBN10 8424648250
  • Tipo LIBRO
  • Páginas 40
  • Colección ALBUMS ILUSTRATS #
  • Año de Edición 2000
  • Idioma Catalán
  • Encuadernación Cartone

1714 (Àlbum il·lustrat)

Autor Ignasi Blanch / Jordi Sierra i Fabra

Editorial LA GALERA

-5% dto.    19,95€
18,95€
Ahorra 1,00€
No disponible, consulte disponibilidad
Envío gratis a partir de 19€
España peninsular

Detalles del libro

Sinopsi
L'11 de setembre és una data assenyalada. Pocs països del món celebren la seva Diada commemorant una derrota. I el nostre n'és un. La defensa de Barcelona el 1714 contra les tropes borbòniques fou cantada i glossada arreu d'Europa, però també fou el preludi d'una nova situació: la dels vençuts. Jordi Sierra recita un poema patriòtic recordant aquella guerra i fent memòria del que som. I Ignasi Blanch, amb el seu estil personal, la il·lustra per traslladar la força de la paraula al lector. Un regal en tots els sentits.

Autor/a
Jordi Sierra i Fabra va néixer a Barcelona el 1947. Fill únic, de família humil, es va trobar amb poques possibilitats d'aconseguir el seu somni de ser escriptor, entre altres coses, per l'oposició paterna. La seva vinculació amb la música rock (ha estat director i en molts casos fundador d'algunes de les principals revistes espanyoles entre les dècades dels anys seixanta i setanta) li va servir per fer-se popular sense perdre mai de vista el seu autèntic anhel: escriure les històries que el seu volcànic cap inventava. Va publicar el seu primer llibre el 1972. Fins avui ha escrit quatre-centes obres, moltes d'elles best-sellers, i ha guanyat 30 premis literaris, a més de rebre un centenar d'esments honorífics i figurar en múltiples llistes d'honor. El 2005 i el 2009 va ser candidat per Espanya al Nobel juvenil, el premi Hans Christian Andersen, i el 2007 va rebre el Premi Nacional de literatura del Ministerio de Cultura. Les seves xifres de vendes aconsegueixen els 10 milions d'exemplars. Viatger incansable, romàntic, sentimental i apassionat, es reconeix un utòpic realista i un enamorat de la paraula escrita i de la llibertat que comporta. El 2004 va crear la Fundació Jordi Sierra i Fabra a Barcelona, i la Fundació Taller de Lletres Jordi Sierra i Fabra a Medellín, Colòmbia, com a culminació de tota una carrera i del seu compromís ètic i social. Des de llavors s'atorga cada any el premi que porta el seu nom a un jove escriptor menor de 18 anys. El 2010 les seves fundacions van rebre el Premi IBBY-Asahi de Promoció de la Lectura.

Ignasi Blanch Llicenciat en Belles Arts per la Universitat de Barcelona, va viure tres anys a Berlín on es va especialitzar en tècniques d'impressió i gravat al centre Künstlerhaus Bethanien. Coincidint amb la caiguda del Mur de Berlín, fou escollit per participar en el projecte internacional «East Side Gallery», com a únic representant de l'estat espanyol. Actualment viu i treballa a Barcelona com a il·lustrador. Publica per a editorials diverses i participa, en exposicions i sessions didàctiques al Saló del Llibre Infantil i Juvenil de Saarbrücken, Alemanya des del 2001. És el coordinador de l'especialitat d'il·lustració a "L'Escola de la Dona-Espai Francesca Bonnemaison» de la Diputació de Barcelona, (PREMI JUNCEDA D'HONOR 2005).