Agenda Barcelona 2020

19,95

Sin impuestos: 19,18

ISBN13
9788499796291
ISBN10
849979629X
Tipo
LIBRO
Año de Edición
2019
Idioma
catalán
Encuadernación
Rústica
Editorial:
EDITORIAL MEDITERRANEA
Disponibilidad:
Disponible

No puntuado
Opinar

Ja està disponible l'Agenda Barcelona 2020 d'Editorial Mediterrània, un recorregut ple de vida pels paisatges més evocadors i pels racons més sorprenents, ideal per perdre's per Barcelona i els seus voltants.
A més d'il·lustracions a tot color, l'agenda inclou dites populars, fragments d'obres literàries, d'entrevistes i de lletres de cançons d'artistes de tot tipus que fan referència a la ciutat: d'Ed Sheeran a Simone de Beauvoir, de Doris Lessing a Joan Manuel Serrat, de Francesc Pujols a Dan Brown.
L'equip que ha realitzat l'agenda está format per l'il·lustrador Albert Arrayás, la dissenyadora Neli Ferrer i la guionista i coordinadora Sonia Codinach.

Ya está disponible la Agenda Barcelona 2020 de Editorial Mediterrània, un recorrido lleno de vida por los paisajes más evocadores y los rincones más sorprendentes, ideal para perderse por Barcelona y alrededores.
Además de ilustraciones a todo color, la agenda incluye refranes, fragmentos de obras literarias, de entrevistas y de letras de canciones de artistas de todo tipo en alusión a la ciudad: de Ed Sheeran a Simone de Beauvoir, de Doris Lessing a Joan Manuel Serrat, de Francesc Pujols a Dan Brown.
El equipo que ha realizado la agenda está formado por el ilustrador Albert Arrayás, la diseñadora Neli Ferrer y la guionista y coordinadora Sonia Codinach.

This illustrated 2020 diary offers you a magical journey through the cosmopolitan city of Barcelona, inviting you to get lost in its charming nooks and crannies. As well as full colour illustrations, the diary includes proverbs, literary quotes and lyrics of songs about the city by artists such as Ed Sheeran, Simone de Beauvoir, Doris Lessing, Joan Manuel Serrat, Francesc Pujols and Dan Brown.
This beautiful diary has been illustrated by Albert Arrayás, designed by Neli Ferrer and coordinated by Sonia Codinach.

Etiquetas:

-            +

Nota: No se traduce HTML


Continuar

Información

Horario:
De Lunes a Sabados: 10:00-20:30h

C/Balmes 26
08007 / Barcelona /España
[Ver mapa]

Contacto

+34 93 317 05 78
+34 93 412 27 02
alibri@alibri.cat
alibri@alibri.es