Si, Acepto
Esta web utiliza cookies para obtener datos estadísticos de la navegación de sus usuarios. Si continúa navegando consideramos que acepta su uso. Leer más
4 de mayo

Anton Txékhov: vida a través de les lletres

Ginzburg, Natalia
Anton Txékhov: vida a través de les lletres
Anton Txékhov: vida a través de les lletres

Anton Txékhov: vida a través de les lletres

Ginzburg, Natalia
9,90€
Disponible

Una petita joia sobre el geni de Txhékhov "Anton Txékhov. Vida a través de les lletres" és un meravellós i subtil retrat del genial Anton Txékhov escrit per Natalia Ginzburg: una joia que explora la joventut de l'escriptor a ...
[Leer mas...]

Editorial
ISBN13
ISBN10
Tipo
Páginas
Colección
Año de Edición
Idioma
Encuadernación

Una petita joia sobre el geni de Txhékhov

"Anton Txékhov. Vida a través de les lletres" és un meravellós i subtil retrat del genial Anton Txékhov escrit per Natalia Ginzburg: una joia que explora la joventut de l'escriptor a Taganrog, els seus inicis literaris i la seva feina de metge rural, els seus primers èxits teatrals fins a la malaltia i els darrers anys a Ialta, abans de la seva mort prematura. Un llibre magnífic, un feliç equilibri entre tema i autora, un text breu però ric sobre el que va ser un dels millors escriptors i coneixedors de l?ànima humana.

Carmen Martín Gaite va elogiar Natalia Ginzburg afirmant que era «una dona dotada d'una capacitat d'observació poc comuna».

Durant tota la seva vida va ser una persona compromesa amb la resistència clandestina contra el feixisme. Un dels moments que van marcar la seva existència, de fet, va ser la mort del seu primer marit, Leone Ginzburg, a causa de les tortures de la policia. Ginzburg, de qui en va adoptar el cognom, va formar part, com Natalia, del grup d'intel·lectuals que va fundar la prestigiosa editorial italiana Einaudi.

Natalia Ginzburg és un dels noms principals de la literatura italiana del segle xx. Entre les seves obres més destacades s?hi troben Les petites virtuts (1961) i Lèxic familiar (1963). Molt activa políticament i culturalment, va viure la postguerra, la pobresa, la fam i la persecució del feixisme. Va morir a Roma el 1991.