Aquella cuina d'ara. Les receptes de Jovita Murias

18,00

Sin impuestos: 17,31

Autor/es
Castellet, Marta
ISBN13
9788490348833
ISBN10
8490348839
Tipo
LIBRO
Páginas
230
Año de Edición
2019
Idioma
castellano
Encuadernación
Rústica con solapas
Editorial:
COSSETANIA EDICIONS
Disponibilidad:
Disponible

No puntuado
Opinar

Còctels, tapes, escudelles, carns fredes, carns amb suc, peixos al forn, bunyols, pastissos... Aquest receptari representa la trajectòria vital de la Jovita Murias, una moianesa nascuda a El Bierzo, que es va iniciar en l'art dels fogons al costat de la seva mare i que es va consolidar com a cuinera amb el mestre Josep Lamich a Moià. En aquest llibre us traslladem les seves elaboracions predilectes, les que mai no deixa de fer i que van ser les més sol·licitades entre els fidels seguidors seus i del Lluís Graners a l'Snack Montserrat i el Cafè Condal de Moià, que amb tant d'èxit i encert van regentar durant molts anys. Aquella cuina d'abans, que també és la d'ara.


Marta Castellet i Torrents (Barcelona, 1958). Llicenciada en Filologia Catalana per la UAB. Professora de llengua i literatura catalanes a les Escoles Pérez Iborra durant vuit anys. Entre el 1992 i el 2016 treballa a Unió Democràtica de Catalunya (als departaments de Relacions Internacionals i de Presidència), a la Conselleria de Governació (cap de la secretaria del conseller) i al Grup Parlamentari Català de CiU (secretària del president del grup a Barcelona i, posteriorment, cap del seu gabinet a UDC).

Etiquetas:

-            +

Nota: No se traduce HTML


Continuar

Información

Horario:
De Lunes a Sabados: 10:00-20:30h

C/Balmes 26
08007 / Barcelona /España
[Ver mapa]

Contacto

+34 93 317 05 78
+34 93 412 27 02
alibri@alibri.cat
alibri@alibri.es