Cesta de la compra

Barcelona a peu de porc. Un recorregut per les cases de menjars de la ciutat

Autor Ricard Martín

Editorial COSSETANIA EDICIONS

Barcelona a peu de porc. Un recorregut per les cases de menjars de la ciutat
-5% dto.    12,70€
12,06€
Ahorra 0,63€
Disponible online, recíbelo en 24/48h laborables
Envío gratis a partir de 19€
España peninsular

Barcelona té una tipologia de restaurant popular, la casa de menjars, que està passant desapercebuda entre bars de menús amb ínfules creatives o internacionals, cuines de fusió o cadenes low cost amb precuinats. "Barcelona a peu de...

Leer más...
  • Editorial COSSETANIA EDICIONS
  • ISBN13 9788490346280
  • ISBN10 8490346283
  • Tipo LIBRO
  • Páginas 144
  • Colección VIA AUGUSTA #
  • Año de Edición 2017
  • Idioma Catalán
  • Encuadernación Rústica

Barcelona a peu de porc. Un recorregut per les cases de menjars de la ciutat

Autor Ricard Martín

Editorial COSSETANIA EDICIONS

Barcelona té una tipologia de restaurant popular, la casa de menjars, que està passant desapercebuda entre bars de menús amb ínfules creatives o internacionals, cuines de fusió o cadenes low cost amb precuinats. "Barcelona a peu de...

-5% dto.    12,70€
12,06€
Ahorra 0,63€
Disponible online, recíbelo en 24/48h laborables
Envío gratis a partir de 19€
España peninsular

Detalles del libro

Barcelona té una tipologia de restaurant popular, la casa de menjars, que està passant desapercebuda entre bars de menús amb ínfules creatives o internacionals, cuines de fusió o cadenes low cost amb precuinats. "Barcelona a peu de porc" és un llibre que neix de la dèria d’en Ricard Martín, periodista especialitzat en gastronomia, d’entaular-se en llocs on es mengen plats deliciosos de la cuina casolana tradicional a preus populars, encara que no hi hagi ni carta ni estovalles de fil. Aquí hi trobareu una cinquantena de capítols sobre adreces tradicionals i populars —cases de menjars, bars i bodegues— que tracten exquisidament la carn i el sofregit. I on us podeu entaular, en la majoria dels casos, per un límit de 16 euros. Tanca el llibre un recull de receptes de cuina de fonda explicades pels mateixos cuiners de les cases de menjars. Descobriu les cases de menjars de Barcelona passejant a peu de porc!