Bàsics de la rebosteria. Pastissos amb amor
Editorial COSSETANIA EDICIONS
España peninsular
L'Elisa va néixer a Córdoba, Argentina, on es va graduar en Arquitectura. Tot i això, va canviar de professió per dedicar-se a la seva passió, la pastisseria. Fa més d'una dècada que es...
Leer más...- Editorial COSSETANIA EDICIONS
- ISBN13 9788490344972
- ISBN10 8490344973
- Tipo LIBRO
- Páginas 192
- Colección Altres cuina #
- Año de Edición 2000
- Idioma Catalán
- Encuadernación Rústica
Materias
Postres Y ReposteríaBàsics de la rebosteria. Pastissos amb amor
Editorial COSSETANIA EDICIONS
L'Elisa va néixer a Córdoba, Argentina, on es va graduar en Arquitectura. Tot i això, va canviar de professió per dedicar-se a la seva passió, la pastisseria. Fa més d'una dècada que es...
España peninsular
Detalles del libro
L'Elisa va néixer a Córdoba, Argentina, on es va graduar en Arquitectura. Tot i això, va canviar de professió per dedicar-se a la seva passió, la pastisseria.
Fa més d'una dècada que es va mudar a Barcelona. Allí, juntament amb Sebastián, va crear Florentine Bake Shop, una de les primeres pastisseries americanes de Barcelona.
Va heretar l'entusiasme per la cuina de la seva família, i el va perfeccionar a l'École Lenôtre de París, a l'Escola de Pastisseria de Barcelona i a l'Espai Sucre, també de Barcelona.
Avui, a més de la seva feina com a pastissera, es dedica a impartir cursos i a col·laborar amb marques comercials confeccionant receptes.
En aquest llibre, l'Elisa combina la seva passió per la pastisseria amb la fotografia, una altra de les seves aficions.