Si, Acepto
Esta web utiliza cookies para obtener datos estadísticos de la navegación de sus usuarios. Si continúa navegando consideramos que acepta su uso. Leer más

Brunilda i Bru. El robot trapella

Thomas, Valerie / Paul, Korky
Brunilda i Bru. El robot trapella
Brunilda i Bru. El robot trapella

Brunilda i Bru. El robot trapella

Thomas, Valerie / Paul, Korky
8,90€
Disponibilidad Normal 7 días

La bruixa Brunilda té una gran alegría quan converteix el seu robot de cartó en un de debò. Bip-bip, bip-bip! Però quan el robot entremaliat li pispa la vareta, les coses comencen a anar a mal borràs. El Bru, el gat inseparable de la Brunilda, serà l'encarregat de posar ordre en aquell desgavell! Una nova aventura de la simpàtica bruixa Bru...
[Leer mas...]

Editorial
ISBN13
ISBN10
Tipo
Páginas
Año de Edición
Idioma
EncuadernaciónLa bruixa Brunilda té una gran alegría quan converteix el seu robot de cartó en un de debò. Bip-bip, bip-bip! Però quan el robot entremaliat li pispa la vareta, les coses comencen a anar a mal borràs. El Bru, el gat inseparable de la Brunilda, serà l'encarregat de posar ordre en aquell desgavell! Una nova aventura de la simpàtica bruixa Brunilda i el seu inseparable gat Bru. Els més de 5 milions de llibres venuts confirmen l indubtable èxit d aquesta original bruixa entre el públic infantil. La bruixa Brunilda és un atractiu personatge que sempre es troba involucrat en situacions d allò més còmiques i que en comptades ocasions els seus poders màgics li fan algun tipus de servei. Els encanteris normalment li comporten conseqüències inesperades, i justament aquest fet és el que fa que les seves històries resultin tant divertides per al públic infantil.

Valerie Thomas, nascuda a Austràlia, va impartir classes a primària i secundària tan a Anglaterra com al seu país, abans de dedicar-se a l escriptura. El 1986 va rebre l encàrrec de l editorial Oxford University Press d escriure el primer llibre sobre la bruixa Brunilda, i des d aleshores s ha convertit en una sèrie de gran èxit que ha estat traduïda a nombrosos idiomes.

Korky Paul, originari de Zimbabwe, va estudiar a la Durban Art School i va treballar durant quatre anys a una agència de publicitat de Ciutat del Cap, fins que l any 1976 va viatjar a Europa, on finalment s hi va establir. És un guardonat il·lustrador de llibres infantils i el creador del personatge de la bruixa Brunilda.