La camamilla, com preparar-la 12 vegades
Editorial SD·EDICIONS
España peninsular
Biografía del autorGlòria Coll i Jerez va néixer lany 1983 a Linyola (Pla dUrgell). Treballa com a professora de secundària en un institut. La seva passió per la cuina ve de lluny: des de petita, ja estava tot el dia en...
Leer más...- Editorial SD·EDICIONS
- ISBN13 9788412281422
- ISBN10 841228142X
- Tipo LIBRO
- Páginas 24
- Año de Edición 2021
- Idioma Catalán
- Encuadernación Rústica con solapas
Materias
RecetariosLa camamilla, com preparar-la 12 vegades
Editorial SD·EDICIONS
Biografía del autorGlòria Coll i Jerez va néixer lany 1983 a Linyola (Pla dUrgell). Treballa com a professora de secundària en un institut. La seva passió per la cuina ve de lluny: des de petita, ja estava tot el dia en...
España peninsular
Detalles del libro
Biografía del autor
Glòria Coll i Jerez va néixer lany 1983 a Linyola (Pla dUrgell). Treballa com a professora de secundària en un institut. La seva passió per la cuina ve de lluny: des de petita, ja estava tot el dia entre fogons cuinant per a la família. Li agrada tot el que té a veure amb la cuina, però podríem dir que la rebosteria és el seu punt fort. És lautora del blog Mrs Anglos Cakes.
Eva Macià i Fernández va néixer lany 1981 a Linyola (Pla dUrgell). És diplomada en Biblioteconomia i llicenciada en Documentació, àmbits als quals es dedica professionalment. En independitzar-se amb 18 anys, va començar a cuinar i, a poc a poc, va convertir-ho en una gran afició. Des del 2013 comparteix les seves receptes preferides al seu blog Cuinant entre llibres, i també coordina un club de lectura que marida literatura i gastronomia.
Susanna Mases i Pallarés va néixer lany 1971 en una masia del poble de Linyola (Pla dUrgell). De família pagesa, és administrativa de professió. Aficionada a la gastronomia de ben petita, ha participat en diversos tallers i cursos de cuina terapèutica i saludable a Barcelona Cuina Natural, Biospace, Obbio i Terra Veritas. Li encanten lalimentació natural i les plantes medicinals.