Cesta de la compra

La camamilla, com preparar-la 12 vegades

Autor Glòria Coll / Eva Macià / Susanna Mases

Editorial SD·EDICIONS

La camamilla, com preparar-la 12 vegades
-5% dto.    6,95€
6,60€
Ahorra 0,35€
Disponible online, recíbelo en 24/48h laborables
Envío gratis a partir de 19€
España peninsular

Biografía del autorGlòria Coll i Jerez va néixer l’any 1983 a Linyola (Pla d’Urgell). Treballa com a professora de secundària en un institut. La seva passió per la cuina ve de lluny: des de petita, ja estava tot el dia en...

Leer más...
  • Editorial SD·EDICIONS
  • ISBN13 9788412281422
  • ISBN10 841228142X
  • Tipo LIBRO
  • Páginas 24
  • Año de Edición 2021
  • Idioma Catalán
  • Encuadernación Rústica con solapas

Materias

Recetarios

La camamilla, com preparar-la 12 vegades

Autor Glòria Coll / Eva Macià / Susanna Mases

Editorial SD·EDICIONS

Biografía del autorGlòria Coll i Jerez va néixer l’any 1983 a Linyola (Pla d’Urgell). Treballa com a professora de secundària en un institut. La seva passió per la cuina ve de lluny: des de petita, ja estava tot el dia en...

-5% dto.    6,95€
6,60€
Ahorra 0,35€
Disponible online, recíbelo en 24/48h laborables
Envío gratis a partir de 19€
España peninsular

Detalles del libro

Biografía del autor
Glòria Coll i Jerez va néixer l’any 1983 a Linyola (Pla d’Urgell). Treballa com a professora de secundària en un institut. La seva passió per la cuina ve de lluny: des de petita, ja estava tot el dia entre fogons cuinant per a la família. Li agrada tot el que té a veure amb la cuina, però podríem dir que la rebosteria és el seu punt fort. És l’autora del blog “Mrs Anglo’s Cakes”.

Eva Macià i Fernández va néixer l’any 1981 a Linyola (Pla d’Urgell). És diplomada en Biblioteconomia i llicenciada en Documentació, àmbits als quals es dedica professionalment. En independitzar-se amb 18 anys, va començar a cuinar i, a poc a poc, va convertir-ho en una gran afició. Des del 2013 comparteix les seves receptes preferides al seu blog “Cuinant entre llibres”, i també coordina un club de lectura que marida literatura i gastronomia.

Susanna Mases i Pallarés va néixer l’any 1971 en una masia del poble de Linyola (Pla d’Urgell). De família pagesa, és administrativa de professió. Aficionada a la gastronomia de ben petita, ha participat en diversos tallers i cursos de cuina terapèutica i saludable a Barcelona Cuina Natural, Biospace, Obbio i Terra Veritas. Li encanten l’alimentació natural i les plantes medicinals.

Materias

Recetarios

Más libros de Glòria Coll