Si, Acepto
Esta web utiliza cookies para obtener datos estadísticos de la navegación de sus usuarios. Si continúa navegando consideramos que acepta su uso. Leer más

Cesta de la compra

Desobediència civil

Arendt, Hannah / Udina, Dolors / Fantauzzi, Stefania
14,00€
Disponible

L'’assaig "Desobediència civil" va ser publicat per primera vegada el 1970. Es...
[Leer mas...]

Editorial
ISBN13
ISBN10
Tipo
Páginas
Colección
Año de Edición
Idioma
Encuadernación

L'’assaig "Desobediència civil" va ser publicat per primera vegada el 1970. Es tracta d'’un escrit que fa referència a la situació dels Estats Units durant la dècada de 1960 i l’inici de 1970, que al mateix temps proposa una potent anàlisi del present i de la possibilitat de transformar-lo.

En aquest text, Arendt parla de Sòcrates i Thoreau per traçar la diferència entre la desobediència civil i l’'objecció de consciència. A partir d’aquí, es planteja una reflexió sobre el fet de dissentir i, alhora, sobre el consentiment, per acabar proposant una col·locació institucional dels grups de protesta. Arendt reivindica la possibilitat de cadascú de ser ciutadà en una dimensió de relació amb els altres, de determinar i eventualment modificar el món en el qual vivim. El lector té a les mans un valuós manifest a favor de la participació activa i de l’oposició a les prepotències dels governs i de les institucions.