Cambrer, aquest cafè està fred! Primers auxilis per millorar l'assertivitat, la comunicació i les relacions personals

15,00

Sin impuestos: 14,42

Autor/es
Ballesteros, Raquel
ISBN13
9788416139309
ISBN10
841613930X
Tipo
LIBRO
Páginas
208
Colección
Inspira #48
Año de Edición
2015
Idioma
catalán
Encuadernación
Rústica con solapas
Editorial:
ANGLE EDITORIAL
Disponibilidad:
Disponible

No puntuado
Opinar

Vinyetes per millorar l'assertivitat i les relacions personals
Aquest és un llibre de psicologia quotidiana i habilitats socials, pensat per a tothom que vulgui apropar-se al món de l'assertivitat, la comunicació amb els altres i el coneixement d'un mateix i dels altres, i estigui disposat a fer-ho amb una bona dosi d'humor i un cert grau d'ironia.
Seguint les vivències de tres personatges principals, les seves famílies i els seus coneguts, el lector podrà conèixer i entrenar noves maneres d'enfrontar la seva vida. Gràcies al seu plantejament en vinyetes, Raquel Ballesteros aborda els problemes comunicatius d'una manera directa i molt intuïtiva. El lector hi trobarà unes pautes excel·lents per millorar les seves habilitats socials i emocionals.
«Un dels millors tractats d'intel·ligència emocional que s'han editat», Raimon Samsó.
«En un format original i fresc, les eines essencials per desenvolupar les nostres habilitats socials i emocionals per viure i conviure millor», Àlex Rovira.


 


 


Raquel Ballesteros

 


Llicenciada en Psicologia amb Màster en Psicologia Clínica i de la Salut i Musicoteràpia, va iniciar la seva tasca com a terapeuta i docent fa ja més de deu anys. Integra en el seu treball cosment i esperit, incorporant orientacions i eines com Mindfulness, PNL, Bioenergètica, Coaching, Gestalt, Tècniques d’Alliberament Emocional o Respiració conscient, englobades en el marc de la Teràpia d’Acceptació i Compromís.


www.raquelballesteros.com


Creadora de «Viñetas para vivir», un projecte per a adults de psicologia i desenvolupament personal en vinyetes, que fa accessible i planteja a través de l’humor i de les vivències quotidianes una nova manera de comunicar-nos, relacionar- nos amb nosaltres mateixos i amb els altres.


www.viñetasparavivir.com

-            +

Nota: No se traduce HTML


Continuar

Información

Horario:
De Lunes a Sabados: 10:00-20:30h

C/Balmes 26
08007 / Barcelona /España
[Ver mapa]

Contacto

+34 93 317 05 78
+34 93 412 27 02
alibri@alibri.cat
alibri@alibri.es