Cara a cara con la vida. Pautas para sanar el Síndrome de Fatiga Crónica y otras dolencias

20,00

Sin impuestos: 19,23

Autor/es
Sáez, Roser
ISBN13
9788496516182
ISBN10
8496516180
Tipo
LIBRO
Páginas
265
Año de Edición
2007
Idioma
castellano
Encuadernación
Rústica
Editorial:
TARANNà EDICIONS
Disponibilidad:
Consulte disponibilidad

No puntuado
Opinar

Curació implica la desaparició de la causa de la dolència, normalment per una acció externa de la persona, com per exemple la presa d'un antibiòtic. Sanació pot implicar o no la desaparició de la causa externa de la dolència, però el que sí desapareix són els seus efectes, podent arribar a ser asimptomàtic/a d'aquesta dolència. Sol ser el resultat combinat d'una acció externa amb altra interna, com per exemple la intervenció quirúrgica i el canvi d'hàbits de vida: en l'alimentació, en la forma d'enfocar les situacions personals, etc.


Des d'una visió holística del ser humà, en el qual no només intervé l'aspecte físic, sinó també el mental, l'espiritual i l'emocional, un procés de sanació, ha de ser global, ja que està demostrada l'íntima interconnexió dels diferents aspectes abans esmentats. La solució no solament ha de venir de fora, sinó que també cal buscar-la dintre d'un mateix.


Tal com la Dra. Eva Juan manifesta en el seu magnífic pròleg, el procés de sanació de l'autora, Roser Sáez, diagnosticada de Síndrome de Fatiga Crònica n-III, és el resultat d'un lent, però imparable procés de recerca per a arribar a les arrels del que va motivar la seva malaltia i superar, satisfactòriament, els efectes de la mateixa.


En aquest sentit, el contingut d'aquest llibre no ha de prendre's com un manual per a seguir rigorosament, que pugui crear falses expectatives entre lectors afectats per greus dolències invalidants, sinó com a font d'inspiració de com actuar, per a qui no es conforma amb la irreversibilitat de la seva situació i està decidit a superar-la.

Etiquetas:

-            +

Nota: No se traduce HTML


Continuar

Información

Horario:
De Lunes a Sabados: 10:00-20:30h

C/Balmes 26
08007 / Barcelona /España
[Ver mapa]

Contacto

+34 93 317 05 78
+34 93 412 27 02
alibri@alibri.cat
alibri@alibri.es