COL-LEGI OFICIAL DE QUIMICS CATALUNYA

La tortilla quemada .23 raciones de química cotidiana

Mans, Claudi

18,00

¿Por qué en unas sartenes se pegan las tortillas y en otras no?¿Por qué salpica la salsa de tomate cuando se prepara?¿Cuál es la composición química de una ciudad?¿Cuál es la forma más cien..

Imposible de Servir
COL-LEGI OFICIAL DE QUIMICS CATALUNYA | 9788493197032 | 2005 | 310 Pág. | Rústica | LIBRO

La truita cremada. 23 lliçons de química quotidiana

Mans, Claudi

18,00

Per què en unes paelles s'hi enganxen les truites i en altres no? Per què esquitxa la salsa de tomàquet quan la preparem? Com és un flam per dintre? Quina és la composició química de Barcelona?..

Imposible de Servir. Descatalogado
COL-LEGI OFICIAL DE QUIMICS CATALUNYA | 9788493197018 | 2005 | 288 Pág. | Rústica | LIBRO

Información

Horario:
De Lunes a Sabados: 10:00-20:30h

C/Balmes 26
08007 / Barcelona /España
[Ver mapa]

Contacto

+34 93 317 05 78
+34 93 412 27 02
alibri@alibri.cat
alibri@alibri.es