Competències per transformar el món. Cap a una educació crítica i per a la justícia global a l'escola

19,50

Sin impuestos: 18,75

Autor/es
Massip, Clara
ISBN13
9788499808925
ISBN10
8499808921
Tipo
LIBRO
Páginas
177
Año de Edición
2018
Idioma
catalán
Encuadernación
Rústica con solapas
Editorial:
EDITORIAL GRAO
Disponibilidad:
Disponible

No puntuado
Opinar
Educació per al desenvolupament crítica i transformadora i enfocament competencial: complicitats i reptes · Competències per transformar el món: el model curricular de competències i educació per al desenvolupament · Els continguts d´aprenentatge d´una educació per al desenvolupament crítica i transformadora en els centres educatius · Didàctica i metodologia de l´educació per al desenvolupament crítica i transformadora en el centre educatiu · L´avaluació de l´educació per al desenvolupament crítica i transformadora · A tall d´epíleg: la funció dels actors educadors · Annexos: Desplegament dels continguts d´aprenentatge dels eixos de l´EpD crítica i transformadora en l´àmbit escolar

S´ofereixen orientacions sobre les finalitats educatives, els sabers, les estratègies didàctiques i els instruments d´avaluació que promouen les competències per transformar el món com a part del desenvolupament bàsic de l´alumnat.

Clara Massip Bonet. Especialista en educació per al desenvolupament i la justícia global i coordinadora d´Edualter. Té formació en geografia i història-antropologia i un màster en immigració i educació intercultural. Col·labora amb diverses xarxes i plataformes d´entitats i docents en projectes d´educació crítica i transformadora. Cécile Barbeito Thonon. Investigadora i formadora de l´Escola de Cultura de Pau de la UAB en continguts i metodologies d´educació per a la pau. Té formació en ciències polítiques i un màster en investigació en formació, didàctica i avaluació educativa. Actualment promou la transversalització de continguts d´educació crítica i transformadora a llibres de text i formació inicial del professorat. Àlex Egea Andrés. Professor de pedagogia internacional i educació per a l´equitat i el desenvolupament sostenible a la Universitat de Barcelona i membre del Grup de Recerca en Pensament Pedagògic i Social (GREEPS). Col·labora amb centres educatius, entitats i administracions en el disseny, la implementació i l´avaluació de projectes de millora i canvi educatiu. Mariano Flores Matamoros. Especialista en educació per al desenvolupament i la justícia global. Té formació en direcció i gestió de centres educatius i en educació per a la pau. Activista en diverses plataformes de transformació educativa.
-            +

Nota: No se traduce HTML


Continuar

Información

Horario:
De Lunes a Sabados: 10:00-20:30h

C/Balmes 26
08007 / Barcelona /España
[Ver mapa]

Contacto

+34 93 317 05 78
+34 93 412 27 02
alibri@alibri.cat
alibri@alibri.es