Corpus de la cuina catalana
Editorial COLUMNA
España peninsular
Què és el Corpus de la cuina catalana?. Un diccionari de la nostra cuina en què les definicions són receptes.
Leer más...- Editorial COLUMNA
- ISBN13 9788466408882
- ISBN10 8466408886
- Tipo LIBRO
- Páginas 520
- Año de Edición 2007
- Idioma Catalán
- Encuadernación Cartone
Materias
GastronomiaCorpus de la cuina catalana
Editorial COLUMNA
Què és el Corpus de la cuina catalana?. Un diccionari de la nostra cuina en què les definicions són receptes.
España peninsular
Detalles del libro
Què és el Corpus de la cuina catalana?
. Un diccionari de la nostra cuina en què les definicions són receptes.
. Un manual pràctic, és a dir, un receptari de consulta àgil, entenedor i complet tant per a afeccionats com per a professionals.
. Un inventari de la cuina tradicional catalana que permet identificar-la, conèixer-la amb detall, reproduir-la, estudiar-ne les característiques i les regularitats, ensenyar-la i, fins i tot, fer-la evolucionar, amb aplicacions imaginatives i personals de les receptes.
. Un catàleg dels nostres clàssics dels fogons que permetrà estratègies de promoció dels plats i dels productes que inclouen, dels restaurants, fondes i cases de menjar que els elaborin i de la cultura i el país que els ha generat.