Si, Acepto
Esta web utiliza cookies para obtener datos estadísticos de la navegación de sus usuarios. Si continúa navegando consideramos que acepta su uso. Leer más

Cos de mestres. Educació infantil. Temari volum 1

Cos de mestres. Educació infantil. Temari volum 1
Cos de mestres. Educació infantil. Temari volum 1

Cos de mestres. Educació infantil. Temari volum 1

35,00€
Consulte disponibilidad

La publicació que presentem té com a objectiu ajudar i orientar els mestres per al seu futur ingrés al Cos de Mestres en l'especialitat d'Educació Infantil, així com oferir un recurs útil per a aquells professionals que treballin en aquesta etapa.   Aquest primer volum del temari desen...
[Leer mas...]

Editorial
ISBN13
ISBN10
Tipo
Año de Edición
Encuadernación

La publicació que presentem té com a objectiu ajudar i orientar els mestres per al seu futur ingrés al Cos de Mestres en l'especialitat d'Educació Infantil, així com oferir un recurs útil per a aquells professionals que treballin en aquesta etapa.

 

Aquest primer volum del temari desenvolupa els temes 1 a 13 del programa oficial de manera exhaustiva, amb un contingut actualitzat i adaptat tant a la Llei Orgànica 2/2006, de 3 de maig, d'Educació (LOE), com a la Llei Orgànica 8/2013, de 9 de desembre, per a la millora de la qualitat educativa (LOMCE).

 

Cada tema consta d'una introducció i una conclusió, tal com ho demanen els criteris d'avaluació dels tribunals, un esquema per tal que l'opositor tingui una visió global d'aquest contingut i li ajudi al seu estudi i memorització, així com una bibliografia actualitzada.

 

En relació amb la legislació educativa, hem tingut en compte aquells preceptes de la LOE i de la LOMCE que estan connectats amb cada tema, però l'opositor o opositora haurà d'examinar i tenir present la legislació específica de la Comunitat Autònoma per la qual es presenti a l'oposició.