Cuina catalana de temporada
Editorial SUSAETA EDICIONES, S.A.
España peninsular
En aquest llibre, la Dolors Mateu, més coneguda en el món de la cuina i a internet com la Dolorss, ens proposa tornar a les arrels, a la cuina que començava sempreamb la pregunta: «I ara de què és temporada?».Un homenatge a la cuina de semp...
Leer más...- Editorial SUSAETA EDICIONES, S.A.
- ISBN13 9788467767445
- ISBN10 8467767448
- Tipo LIBRO
- Páginas 96
- Año de Edición 2019
- Idioma Catalán
- Encuadernación Rústica
Materias
CocinaCuina catalana de temporada
Editorial SUSAETA EDICIONES, S.A.
En aquest llibre, la Dolors Mateu, més coneguda en el món de la cuina i a internet com la Dolorss, ens proposa tornar a les arrels, a la cuina que començava sempreamb la pregunta: «I ara de què és temporada?».Un homenatge a la cuina de semp...
España peninsular
Detalles del libro
En aquest llibre, la Dolors Mateu, més coneguda en el món de la cuina i a internet com la Dolorss, ens proposa tornar a les arrels, a la cuina que començava sempreamb la pregunta: «I ara de què és temporada?».Un homenatge a la cuina de sempre, i de proximitat, i posant especials atenció als ingredients de cada temporada per a la seva elaboració.