Cesta de la compra

Cuina de les àvies del Priorat

Autor William Eggleston

Editorial COSSETANIA EDICIONS

Cuina de les àvies del Priorat
-5% dto.    12,50€
11,88€
Ahorra 0,63€
No disponible, consulte disponibilidad
Envío gratis a partir de 19€
España peninsular
  • Editorial COSSETANIA EDICIONS
  • ISBN13 9788490341704
  • ISBN10 8490341702
  • Tipo LIBRO
  • Páginas 112
  • Colección El Cullerot #
  • Año de Edición 2013
  • Idioma Catalán
  • Encuadernación Rústica

Materias

Recetarios

Cuina de les àvies del Priorat

Autor William Eggleston

Editorial COSSETANIA EDICIONS

-5% dto.    12,50€
11,88€
Ahorra 0,63€
No disponible, consulte disponibilidad
Envío gratis a partir de 19€
España peninsular

Detalles del libro

En aquest recull hi trobareu receptes que, a través de les fondes i els restaurants del Priorat han mantingut la tradició de la cuina de les àvies. En aquest recull hi trobareu de tot i més. Plats de cullera, olles i plats d'hivern; o plats més festius amb tall: botifarres, pilotes i vegetals de recol·lecció. També coques de recapte, amb arengades i rovellons. Menjars del tros: arròs a la cassola, de conill, de bacallà  I les postres i els dolços, dels quals el Priorat n'és una terra privilegiada. Les canyes, les coques, les llepolies fregides: orelletes, orellons amb mostillo i fruites de tardor. Deixeu-vos abrigar pels gustos d'aquest llibre, cuineu-los, i introduïu-vos en els plaers senzills de la cuina tradicional del Priorat. 

Materias

Recetarios