Cuina't
Editorial EDITORIAL MINA
España peninsular
Lienas Toro, DavidDavid Lienas (Barcelona, 1972) va estudiar cuina a l'escola Hofmann i ha treballat a diversos restaurants guardonats amb estrelles Michelin a Barcelona, Madrid, Lisboa i Estrasburg. Ha estat xef de diversos restaurants a Barcel...
Leer más...- Editorial EDITORIAL MINA
- ISBN13 9788496499201
- ISBN10 8496499200
- Tipo LIBRO
- Páginas 160
- Colección sal i pebre
- Año de Edición 2005
- Idioma Catalán
- Encuadernación Rústica
Cuina't
Editorial EDITORIAL MINA
Lienas Toro, DavidDavid Lienas (Barcelona, 1972) va estudiar cuina a l'escola Hofmann i ha treballat a diversos restaurants guardonats amb estrelles Michelin a Barcelona, Madrid, Lisboa i Estrasburg. Ha estat xef de diversos restaurants a Barcel...
España peninsular
Detalles del libro
Lienas Toro, David
David Lienas (Barcelona, 1972) va estudiar cuina a l'escola Hofmann i ha treballat a diversos restaurants guardonats amb estrelles Michelin a Barcelona, Madrid, Lisboa i Estrasburg. Ha estat xef de diversos restaurants a Barcelona com el Màgnum 7 Portes o El Cangrejo Loco i ha treballat com a assessor del Consell d'Europa respecte als Productes Regionals europeus. Actualment és professor a l'escola de cuina Bell Art i és el cuiner del grup de supermercats Bon Preu. Paral·lelament es dedica a l'assessorament gastronòmic a restaurants i hotels, on destaca la seva feina a Alemanya i a les Canàries, entre d'altres. Escriu en diverses revistes especialitzades i ha publicat uns quants llibres de cuina, entre els quals cal esmentar Cuina't, Cuina per a molts i Cocina tradicional española.
Si vius o menges sol i trobes que cuinar per a un mateix no té cap gràcia, aquest és el teu llibre. El xef David Lienas t'ofereix a Cuina't un bon grapat d'idees per a cuinar i cuidar-te: