Cuinem a casa les postres de Jordi Roca
Editorial ARA LLIBRES
¿Quieres recogerlo en librería?
España peninsular
Jordi Roca, el cuiner postrer de l?extraordinari Celler de Can Roca, ens obre les portes de la seva cuina i ens regala una llaminera selecció de receptes originals i delicioses, pensades per cuinar a casa. El petit dels germans Roca passa pel sedàs...
Leer más...- Editorial ARA LLIBRES
- ISBN13 9788416154661
- ISBN10 841615466X
- Tipo LIBRO
- Páginas 148
- Año de Edición 2016
- Idioma Catalán
- Encuadernación Rústica
Materias
Cocina De AutorCuinem a casa les postres de Jordi Roca
Editorial ARA LLIBRES
Jordi Roca, el cuiner postrer de l?extraordinari Celler de Can Roca, ens obre les portes de la seva cuina i ens regala una llaminera selecció de receptes originals i delicioses, pensades per cuinar a casa. El petit dels germans Roca passa pel sedàs...
¿Quieres recogerlo en librería?
España peninsular
Detalles del libro
Jordi Roca, el cuiner postrer de l?extraordinari Celler de Can Roca, ens obre les portes de la seva cuina i ens regala una llaminera selecció de receptes originals i delicioses, pensades per cuinar a casa. El petit dels germans Roca passa pel sedàs de l?humor, l?enginy i el talent culinari els seus records, els seus coneixements i les seves inspiracions i els converteix en sorprenents postres a l?abast de tothom.
Una magnífica invitació a l?imaginatiu món d?aquest geni dels dolços que s?arrodoneix amb les espectaculars fotografies de Becky Lawton, que acompanyen totes les receptes i que desperten els nostres sentits talment com si tinguéssim els plats a taula.
Tots els secrets i trucs del xef més original, creatiu i divertit per traslladar la màgia del millor restaurant al nostre menjador.
Jordi Roca. Definir la seva feina al capdavant del Celler de Can Roca l?ha obligat a crear un neologisme: postrer, el professional dels dolços que complementa el cuiner salat i el sommelier, els seus germans Joan i Josep.
Anteriorment, ha publicat els receptaris Dolces sensacions (Ara Llibres, 2007) i Los postres de Jordi Roca (Océano, 2011).