Cesta de la compra

De l'Aula a la taula Redescobrint el torró i la xocolata a la pedra

Autor Virgilio Latorre

Editorial PAGÈS EDITORS

De l'Aula a la taula Redescobrint el torró i la xocolata a la pedra
-5% dto.    18,00€
17,10€
Ahorra 0,90€
No disponible, consulte disponibilidad
Envío gratis a partir de 19€
España peninsular

Sota el guiatge de vint-i-vuit dels xefs, cuiners, pastissers i xocolaters de gran prestigi que han passat per l?Aula del Gust, aquest llibre conté receptes amb aquests dos productes que s'han mostrat en l?espai de la Fira del Torró i la Xocolat...

Leer más...
  • Editorial PAGÈS EDITORS
  • ISBN13 9788413030203
  • ISBN10 841303020X
  • Tipo LIBRO
  • Páginas 100
  • Colección Vària Cuina #
  • Año de Edición 2018
  • Idioma Catalán
  • Encuadernación Cartone

De l'Aula a la taula Redescobrint el torró i la xocolata a la pedra

Autor Virgilio Latorre

Editorial PAGÈS EDITORS

Sota el guiatge de vint-i-vuit dels xefs, cuiners, pastissers i xocolaters de gran prestigi que han passat per l?Aula del Gust, aquest llibre conté receptes amb aquests dos productes que s'han mostrat en l?espai de la Fira del Torró i la Xocolat...

-5% dto.    18,00€
17,10€
Ahorra 0,90€
No disponible, consulte disponibilidad
Envío gratis a partir de 19€
España peninsular

Detalles del libro

Sota el guiatge de vint-i-vuit dels xefs, cuiners, pastissers i xocolaters de gran prestigi que han passat per l?Aula del Gust, aquest llibre conté receptes amb aquests dos productes que s'han mostrat en l?espai de la Fira del Torró i la Xocolata a la Pedra d'Agramunt, però també altres propostes molt innovadores i sorprenents.
Aquest llibre també és un homenatge a totes les persones que durant deu anys han cregut en aquest espai i l?han fet realitat per tal de reunir, a la vila d?Agramunt, els millors exponents del panorama gastronòmic català.