Warenkorb

Forn i pastisseria sense gluten

Autor Antònia Suñer Mesquida

Editorial EDICIONS DOCUMENTA BALEAR

Forn i pastisseria sense gluten
-5% Rabatt.    12,00€
11,40€
Speichern 0,60€
Verfügbar online, erhalten sie ihre bestellung in 24/48h

Möchten Sie es in der Buchhandlung abholen?
Kostenloser Versand ab 19€
Festland Spanien

Antònia Suñer, autora del precursor receptari Cuina per a celíacs presenta en aquest volum un nou receptari que anima els lectors a fer pa i pastissos sense gluten. Forn i pastisseria sense gluten és una obra que conté una guia introductòria...

Lesen Sie mehr ...
  • Verlag EDICIONS DOCUMENTA BALEAR
  • ISBN13 9788417113629
  • ISBN10 8417113622
  • Gegenstandsart BUCH
  • Buchseiten 112
  • Jahr der Ausgabe 2000
  • Sprache Katalanisch
  • Bindung Gebunden

Forn i pastisseria sense gluten

Autor Antònia Suñer Mesquida

Editorial EDICIONS DOCUMENTA BALEAR

Antònia Suñer, autora del precursor receptari Cuina per a celíacs presenta en aquest volum un nou receptari que anima els lectors a fer pa i pastissos sense gluten. Forn i pastisseria sense gluten és una obra que conté una guia introductòria...

-5% Rabatt.    12,00€
11,40€
Speichern 0,60€
Verfügbar online, erhalten sie ihre bestellung in 24/48h

Möchten Sie es in der Buchhandlung abholen?
Kostenloser Versand ab 19€
Festland Spanien

Buch Details

Antònia Suñer, autora del precursor receptari Cuina per a celíacs presenta en aquest volum un nou receptari que anima els lectors a fer pa i pastissos sense gluten. Forn i pastisseria sense gluten és una obra que conté una guia introductòria a les farines sense gluten i una quarantena de receptes senzilles i gustoses. Pa i pastissos clàssics i uns altres d’innovadors a partir d’ingredients aptes per a persones que segueixen la dieta lliure de gluten, fàcils de trobar a les botigues de dietètica i nutrició.

Mehr Bücher von Antònia Suñer Mesquida