Warenkorb

Les herbes aromàtiques. Com preparar-les 13 vegades

Autor Glòria Baliu

Editorial SD·EDICIONS

Les herbes aromàtiques. Com preparar-les 13 vegades
-5% Rabatt.    6,95€
6,60€
Speichern 0,35€
Verfügbar online, erhalten sie ihre bestellung in 24/48h

Möchten Sie es in der Buchhandlung abholen?
Kostenloser Versand ab 19€
Festland Spanien

La conca mediterrània, a causa de l?emplaçament i el clima, ha estat de sempre un lloc privilegiat per al cultiu i la recol·lecció, en estat salvatge, de les herbes aromàtiques, i a casa nostra de sempre, han estat incorporades al saber de totho...

Lesen Sie mehr ...
  • Verlag SD·EDICIONS
  • ISBN13 9788494487934
  • ISBN10 8494487930
  • Gegenstandsart BUCH
  • Buchseiten 20
  • Jahr der Ausgabe 2016
  • Sprache Katalanisch
  • Bindung Gebunden

Themen

Rezepte

Les herbes aromàtiques. Com preparar-les 13 vegades

Autor Glòria Baliu

Editorial SD·EDICIONS

La conca mediterrània, a causa de l?emplaçament i el clima, ha estat de sempre un lloc privilegiat per al cultiu i la recol·lecció, en estat salvatge, de les herbes aromàtiques, i a casa nostra de sempre, han estat incorporades al saber de totho...

-5% Rabatt.    6,95€
6,60€
Speichern 0,35€
Verfügbar online, erhalten sie ihre bestellung in 24/48h

Möchten Sie es in der Buchhandlung abholen?
Kostenloser Versand ab 19€
Festland Spanien

Buch Details

La conca mediterrània, a causa de l?emplaçament i el clima, ha estat de sempre un lloc privilegiat per al cultiu i la recol·lecció, en estat salvatge, de les herbes aromàtiques, i a casa nostra de sempre, han estat incorporades al saber de tothom i no podem pensar en un estofat de carn o en uns fideus a la cassola sense una fulla de llorer, ni un guisat de xai sense una branqueta de romaní, ni, evidentment, unes faves sense menta.
Últimament podríem dir que les herbes aromàtiques han tingut com un renaixement i, afortunadament, se'ls hi ha tornat a donar la importància que havien tingut i que malauradament s?havia perdut en molts casos.
Aquest és un recull, petit, de receptes en les quals les herbes aromàtiques més corrents tenen un paper important, i, en parlar de cada una d?elles, només tractarem del seu ús culinari.

Themen

Rezepte

Mehr Bücher von Glòria Baliu