Warenkorb

Al límite
-5% Rabatt.    17,40€
16,53€
Speichern 0,87€
Nicht verfügbar, verfügbarkeit bestätigen
Kostenloser Versand ab 19€
Festland Spanien

La cuina i la cultura japoneses estan de moda a Catalunya. Proliferen els restaurants, les botigues i els espais ambientats a la manera del Japó. Sashimi, shushi, tempura, sukiyaki, misoshiru... Els plats japonesos gairebé han deixat de ser exótic...

Lesen Sie mehr ...
  • Verlag EDICIONES GRIJALBO, S.A.
  • ISBN13 9788425335525
  • ISBN10 8425335523
  • Gegenstandsart BUCH
  • Buchseiten 370
  • Jahr der Ausgabe 2001
  • Bindung Stoffeinband

Al límite

Autor Hector Macdonald

Editorial EDICIONES GRIJALBO, S.A.

La cuina i la cultura japoneses estan de moda a Catalunya. Proliferen els restaurants, les botigues i els espais ambientats a la manera del Japó. Sashimi, shushi, tempura, sukiyaki, misoshiru... Els plats japonesos gairebé han deixat de ser exótic...

-5% Rabatt.    17,40€
16,53€
Speichern 0,87€
Nicht verfügbar, verfügbarkeit bestätigen
Kostenloser Versand ab 19€
Festland Spanien

Buch Details

La cuina i la cultura japoneses estan de moda a Catalunya. Proliferen els restaurants, les botigues i els espais ambientats a la manera del Japó. Sashimi, shushi, tempura, sukiyaki, misoshiru... Els plats japonesos gairebé han deixat de ser exótics i comencen a formar part del repertori gastronòmic dels catalans. A la cuina japonesa a Catalunya, Ko Tazawa, un japonès enamorat del nostre país, ens dóna les claus per poder elaborar totes aquestes receptes que tant ens agraden a casa, amb ingredients fàcils de trobar, sans i barats. Tot plegat amanit amb referències culturals, per tal de satisfer el gust i l'esperit.