Warenkorb

La cuina de la revolució francesa i les illes balears

Autor Miquel Ferrà i Martorell

Editorial EDICIONS DOCUMENTA BALEAR

La cuina de la revolució francesa i les illes balears
-5% Rabatt.    12,02€
11,42€
Speichern 0,60€
Nicht verfügbar, verfügbarkeit bestätigen
Kostenloser Versand ab 19€
Festland Spanien
  • Verlag EDICIONS DOCUMENTA BALEAR
  • ISBN13 9788489067806
  • ISBN10 8489067805
  • Gegenstandsart BUCH
  • Buchseiten 179
  • Jahr der Ausgabe 2000
  • Bindung Gebunden

La cuina de la revolució francesa i les illes balears

Autor Miquel Ferrà i Martorell

Editorial EDICIONS DOCUMENTA BALEAR

-5% Rabatt.    12,02€
11,42€
Speichern 0,60€
Nicht verfügbar, verfügbarkeit bestätigen
Kostenloser Versand ab 19€
Festland Spanien

Buch Details

Durant la Revolució, París va descobrir la meravellosa cuina de les regions de França; també va ser llavors quan aparegueren a París els primers grans restaurants establerts pels caps de cuina de les cases nobles. Seguint les receptes dels enciclopedistes, l’autor ens brinda les formes més senzilles per preparar els plats més sofisticats.

Mehr Bücher von Miquel Ferrà i Martorell