Ja, ich akzeptiere
Diese Website verwendet Cookies, um statistische Daten über die Navigation ihrer Benutzer zu erhalten. Wenn Sie weiter surfen, stimmen Sie der Verwendung zu. Lesen Sie mehr

Obra completa de Joan Fuster. Assaig

Fuster, Joan
Obra completa de Joan Fuster. Assaig

Obra completa de Joan Fuster. Assaig

Obra completa de Joan Fuster. Assaig

Fuster, Joan
95,00€
Verfügbarkeit bestätigen

L’aparició d’aquests dos volums, que es presenten com una unitat sota el títol d’Assaig, és una ocasió de festa grossa. El primer dels dos volums conté tots els llibres d’aquest gènere que Fuster va publicar en vida: El descrèdit de la realitat, Les originalitats, ...
[Lesen Sie mehr ...]

Verlag
ISBN13
ISBN10
Gegenstandsart
Buchseiten
Jahr der Ausgabe
Sprache
Bindung

L’aparició d’aquests dos volums, que es presenten com una unitat sota el títol d’Assaig, és una ocasió de festa grossa.

El primer dels dos volums conté tots els llibres d’aquest gènere que Fuster va publicar en vida: El descrèdit de la realitat, Les originalitats, Tres notes marginals, Diccionari per a ociosos, L’home, mesura de totes les coses, Examen de consciència, Babels i Babilònies i Sagitari, més dotze textos aplegats sota el títol “Assaig dispers”.

El segon volum comprèn tot l’assaig seriat, és a dir aquells articles que Fuster va publicar en un gran nombre de diaris i revistes sota una mateixa rúbrica de secció: “Restriccions mentals”; “Passar el dia, empènyer l’any”; “Notícies del sud”; “Notes d’un desficiós”; “Entre l’espasa i la paret”; “Una dotzena justa” i “Digestions temporals”. Són prop de mil pàgines mai abans recollides en llibre, que ha calgut inventariar i transcriure, i que constitueixen una aportació fonamental a la difusió de l’obra fusteriana.

Tots dos volums es completen amb un apèndix dels curadors, que donen clarícies sobre les fonts dels textos i, quan és necessari, els anoten.