Warenkorb

Cuina Catalana per fer a casa!
-5% Rabatt.    65,00€
61,75€
Speichern 3,25€
Nicht verfügbar, verfügbarkeit bestätigen
Kostenloser Versand
Festland Spanien

Aquesta obra és la producció més ambiciosa realitzada fins ara sobre la Cuina Catalana actual, amb 400 pàgines, 168 receptes i més d´1.000 fotos úniques. Aquest és un llibre de receptes culin&...

Lesen Sie mehr ...
  • Verlag INFIMA EDIT
  • ISBN13 9788494153501
  • ISBN10 8494153501
  • Gegenstandsart BUCH
  • Buchseiten 400
  • Jahr der Ausgabe 2013
  • Sprache Katalanisch
  • Bindung Hardcover

Themen

Rezepte

Cuina Catalana per fer a casa!

Autor Joan Roca (Can Roca) / Josep / Jordi / Carme Ruscalleda / Raül Balam Ruscalleda / Xavier Pellicer / Quim Hernández / Paco Pérez / Ramón Freixa / Carles Abellán / Joan Bosch / Nandu Jubany / Ada Parellada / Fina Puigdevall / Pere Planagumà / Jaume Subirós / Carles Gaig / Oriol Rovira

Editorial INFIMA EDIT

Aquesta obra és la producció més ambiciosa realitzada fins ara sobre la Cuina Catalana actual, amb 400 pàgines, 168 receptes i més d´1.000 fotos úniques. Aquest és un llibre de receptes culin&...

-5% Rabatt.    65,00€
61,75€
Speichern 3,25€
Nicht verfügbar, verfügbarkeit bestätigen
Kostenloser Versand
Festland Spanien

Buch Details

Aquesta obra és la producció més ambiciosa realitzada fins ara sobre la Cuina Catalana actual, amb 400 pàgines, 168 receptes i més d´1.000 fotos úniques. Aquest és un llibre de receptes culinàries dels grans cuiners del país per preparar a casa. Els cuiners autors són: Joan i Jordi Roca, Carme Ruscalleda i Raül Balam, Xavier Pellicer, Quim Hernández, Paco Pérez, Ramón Freixa, Carles Abellán, Joan Bosch, Nandu Jubany, Oriol Rovira, Ada Parellada, Fina Puigdevall i Pere Planagumà, Jaume Subirós i Carles Gaig. Cadascun d´aquests xefs representa una forma original i diferent de representar la renovació de la cuina catalana i ho expressarà en quatre menús, un per cada temporada –primavera estiu, tardor i hivern– de tres plats cadascun –entrant, plat principal i postres–.

Themen

Rezepte