Warenkorb

Cuina de relacions. Anàlisi de la concentració geogràfica de restaurants amb estrelles Michelin a Catalunya

Autor Mercé Bernardo / Anna Arbussà / Raúl Escalante

Editorial PUB. UNIVERSITAT DE BARCELONA

Cuina de relacions. Anàlisi de la concentració geogràfica de restaurants amb estrelles Michelin a Catalunya
-5% Rabatt.    16,00€
15,20€
Speichern 0,80€
Nicht verfügbar, verfügbarkeit bestätigen
Kostenloser Versand ab 19€
Festland Spanien

L'èxit de la cuina catalana en les últimes dècades és indiscutible. La personalitat i el lideratge dels cuiners, la creativitat de les receptes, l'esperit innovador i el funcionament dels equips han estat objecte d?an&a...

Lesen Sie mehr ...
  • Verlag PUB. UNIVERSITAT DE BARCELONA
  • ISBN13 9788447540471
  • ISBN10 8447540472
  • Gegenstandsart BUCH
  • Buchseiten 149
  • Jahr der Ausgabe 2016
  • Sprache Katalanisch
  • Bindung Gebunden mit Klappen

Themen

Tourismus , Treats

Cuina de relacions. Anàlisi de la concentració geogràfica de restaurants amb estrelles Michelin a Catalunya

Autor Mercé Bernardo / Anna Arbussà / Raúl Escalante

Editorial PUB. UNIVERSITAT DE BARCELONA

L'èxit de la cuina catalana en les últimes dècades és indiscutible. La personalitat i el lideratge dels cuiners, la creativitat de les receptes, l'esperit innovador i el funcionament dels equips han estat objecte d?an&a...

-5% Rabatt.    16,00€
15,20€
Speichern 0,80€
Nicht verfügbar, verfügbarkeit bestätigen
Kostenloser Versand ab 19€
Festland Spanien

Buch Details

L'èxit de la cuina catalana en les últimes dècades és indiscutible. La personalitat i el lideratge dels cuiners, la creativitat de les receptes, l'esperit innovador i el funcionament dels equips han estat objecte d?anàlisi i estudi. Qui més qui menys coneix un cuiner, n'ha llegit algun article o l?ha vist als mitjans. Però com s'ha arribat a aquest reconeixement? Què ho fa que la gastronomia catalana hagi assolit nivells tan alts? Cuina de relacions ofereix al lector una visió d'aquest fenomen des d'una perspectiva diferent. S'hi expliquen dos dels factors fonamentals de l?èxit de la cuina catalana: les relacions entre els cuiners i la seva formació. L?anhel d?aprendre i millorar, en un clima de col·laboració i de respecte mutu, són els ingredients que garanteixen els bons resultats d?un sector pioner, reconegut i fort.

Themen

Tourismus , Treats

Mehr Bücher von Mercé Bernardo, Raúl Escalante, Anna Arbussà