Warenkorb

Cuinem en família. amb receptes d'una selecció dels millors xefs d'Europa

Autor Josep Vilella Masana / Anna Clariana

Editorial PAGÈS EDITORS

Cuinem en família. amb receptes d'una selecció dels millors xefs d'Europa
-5% Rabatt.    17,00€
16,15€
Speichern 0,85€
Verfügbar online, erhalten sie ihre bestellung in 24/48h

Möchten Sie es in der Buchhandlung abholen?
Kostenloser Versand ab 19€
Festland Spanien

Cuinem en famíliaés un llibre que us vol engrescar a compartir amb els fills una estona divertida i distesa davant dels fogons. Una selecció dels millors xefs d Europa us hi volen ajudar. Ells han adaptat un dels seus plats estrella , mantenint t...

Lesen Sie mehr ...
  • Verlag PAGÈS EDITORS
  • ISBN13 9788499758442
  • ISBN10 8499758444
  • Gegenstandsart BUCH
  • Buchseiten 96
  • Sammlung Nandibú #
  • Jahr der Ausgabe 2017
  • Sprache Katalanisch
  • Bindung Hardcover

Cuinem en família. amb receptes d'una selecció dels millors xefs d'Europa

Autor Josep Vilella Masana / Anna Clariana

Editorial PAGÈS EDITORS

Cuinem en famíliaés un llibre que us vol engrescar a compartir amb els fills una estona divertida i distesa davant dels fogons. Una selecció dels millors xefs d Europa us hi volen ajudar. Ells han adaptat un dels seus plats estrella , mantenint t...

-5% Rabatt.    17,00€
16,15€
Speichern 0,85€
Verfügbar online, erhalten sie ihre bestellung in 24/48h

Möchten Sie es in der Buchhandlung abholen?
Kostenloser Versand ab 19€
Festland Spanien

Buch Details

Cuinem en famíliaés un llibre que us vol engrescar a compartir amb els fills una estona divertida i distesa davant dels fogons. Una selecció dels millors xefs d Europa us hi volen ajudar. Ells han adaptat un dels seus plats estrella , mantenint tot l esperit de la recepta original, i expliquen pas a pas tot el procés, diferenciant les tasques de grans i petits per aconseguir un resultat que faci les delícies dels comensals.

Inclou 20 receptes dels cuiners internacionals:
Mauro Colagreco, Heston Blumenthal, Andoni Luis i Haritz Adúriz, Carles Gaig, Peppe Guida, Frank Giovanni, Rocco Iannone, Joan Roca, Paquita i Lolita Rexach, Bart de Pooter, Carme Ruscalleda, Mathias Dahlagren, Pedro Subijana, Georges Blanc, Juan Mari i Elena Arzak, Hans Haas, Benoït Violier, Jean André Charial, Martín Berasategui, Javier de las Muelas.

20 Receptes dels cuiners internacionals:
Mauro Colagreco, Heston Blumenthal, Andoni Luis i Haritz Adúriz, Carles Gaig, Peppe Guida, Frank Giovanni, Rocco Iannone, Joan Roca, Paquita i Lolita Rexach, Bart de Pooter, Carme Ruscalleda, Mathias Dahlagren, Pedro Subijana, Georges Blanc, Juan Mari i Elena Arzak, Hans Haas, Benoït Violier, Jean André Charial, Martín Berasategui, Javier de las Muelas.

Mehr Bücher von Josep Vilella Masana