Art de la cuina
Editorial EDITORIAL BARCINO, S.A
Möchten Sie es in der Buchhandlung abholen?
Festland Spanien
L'Art de la cuina, de Fra Francesc Roger (1706-1764/7) és el primer llibre de cuina de les Illes Balears de què es té notícia. Consta de 209 receptes, organitzades en tres grans apartats: carn, peix i marisc i plats vegetals. És el setè volu...
Lesen Sie mehr ...- Verlag EDITORIAL BARCINO, S.A
- ISBN13 9788472268449
- ISBN10 8472268446
- Gegenstandsart BUCH
- Buchseiten 256
- Sammlung 7 PORTES #7
- Jahr der Ausgabe 2020
- Sprache Katalanisch
- Bindung Gebunden
Themen
TreatsArt de la cuina
Editorial EDITORIAL BARCINO, S.A
L'Art de la cuina, de Fra Francesc Roger (1706-1764/7) és el primer llibre de cuina de les Illes Balears de què es té notícia. Consta de 209 receptes, organitzades en tres grans apartats: carn, peix i marisc i plats vegetals. És el setè volu...
Möchten Sie es in der Buchhandlung abholen?
Festland Spanien
Buch Details
L'Art de la cuina, de Fra Francesc Roger (1706-1764/7) és el primer llibre de cuina de les Illes Balears de què es té notícia. Consta de 209 receptes, organitzades en tres grans apartats: carn, peix i marisc i plats vegetals. És el setè volum de la col·lecció Set Portes.