Warenkorb

L'àngel de Munic
-5% Rabatt.    20,90€
19,86€
Speichern 1,05€
Verfügbar online, erhalten sie ihre bestellung in 24/48h
Kostenloser Versand
Festland Spanien

El thriller històric de l'anyNúm. 1 en vendes a ItàliaQuè s'amaga rere la mort de Geli Raubal, neboda de Hitler i el seu únic i veritable amor?«Un thriller que podria ...

Lesen Sie mehr ...
  • Verlag ROSA DELS VENTS EDICIONS
  • ISBN13 9788417909659
  • ISBN10 8417909656
  • Gegenstandsart BUCH
  • Buchseiten 560
  • Sammlung NARRATIVA #
  • Jahr der Ausgabe 2020
  • Sprache Katalanisch
  • Bindung Gebunden
  • Zielgruppe Allgemein / Handel

L'àngel de Munic

Autor Fabiano Massimi / Alba Dedeu / Neus Nueno

Editorial ROSA DELS VENTS EDICIONS

El thriller històric de l'anyNúm. 1 en vendes a ItàliaQuè s'amaga rere la mort de Geli Raubal, neboda de Hitler i el seu únic i veritable amor?«Un thriller que podria ...

-5% Rabatt.    20,90€
19,86€
Speichern 1,05€
Verfügbar online, erhalten sie ihre bestellung in 24/48h
Kostenloser Versand
Festland Spanien

Buch Details

El thriller històric de l'any
Núm. 1 en vendes a Itàlia
Què s'amaga rere la mort de Geli Raubal, neboda de Hitler i el seu únic i veritable amor?

«Un thriller que podria haver escrit Ken Follett.»
PAOLA SORGE, Il Venerdì

 

«Precís, imaginatiu i brillant.»
DONATO CARRISI, Il Corriere della Sera

Munic, any 1931. Falten poques setmanes perquè unes eleccions històriques atorguin el poder als nazis. El comissari Siegfried Sauer i el seu adjunt Mutti Forster s'enfronten a un torn de dissabte avorrit quan el director de la policia els avisa d'un cas d'assassinat al número 16 de Prinzregentenplatz, on viu el secretari del partit nacionalsocialista Adolf Hitler. Han trobat morta la seva neboda, Geli Raubal. Tot sembla indicar que es tracta d'un suïcidi, però Sauer està convençut del contrari. Alguns testimonis es contradiuen i, a més, ha desaparegut un penjoll amb una esvàstica d'or que la jove sempre portava al coll. Les seves sospites es confirmen quan el mateix Hitler li demana que trobi el culpable i un antic llaç de confiança entre Sauer i el futur Führer reclama ser recompensat. Per què apareixen misterioses notes signades amb una H? Què hi ha darrere dels quadres que Hitler pintava i amb els quals decorava casa seva? El cas de la jove Geli és només la punta de l'iceberg d'aquesta novel·la, que anirà destapant una a una les personalitats històriques del règim i les seves vides

Després d'anys de recerca en fonts inèdites, Fabiano Massimi segueix a L'àngel de Munic les recerques oficials d'aquells dies i els protagonistes inoblidables d'aquest cas real que va estar a punt de canviar el curs de la història.

La crítica ha dit...
«L'àngel de Munic es basa en una realitat històrica, però alhora la supera gràcies a allò que la història mai no podrà tenir: un narrador. I en aquest cas, un narrador precís, imaginatiu i brillant.»
Donato Carrisi, Il Corriere della Sera

«L'àngel de Munic té tots els números per convertir-se en un èxit, perquè conjuga una història oblidada per la Història amb un estil literari que evoca atmosferes cinematogràfiques amb el ritme voraç de les sèries de televisió.»
Gian Paolo Serino, Il Giornale

«Una novel·la que llança llum sobre l'escandalosa passió de Hitler per la seva neboda. En els judicis de Nuremberg de 1946, Hermann Göring va declarar que després de la mort de Geli tot rastre d'humanitat en Hitler va desaparèixer.»
Igor Ruggeri, Gente

«Un nou autor i una història amb un ritme trepidant.»
Roselina Salemi, Io Donna

«Un thriller emocionant que retorna a la vida un dels casos sense resoldre més foscos de la història.»
Bruna Magi, Libero

«La mort que podria haver aturat Hitler. [...] Un experiment social de l'autor: transformar el lector en un ciutadà alemany de l'època per viure i sentir els motius, d'una altra manera inexplicables, de l'ascens del dictador. [...] Un thriller que no deixa espai per a la fantasia.»
Marcello Cocco, L'Unione Sarda

«Una lectura absolutament fascinant.»
Thrillernord.it



Mehr Bücher von Alba Dedeu