Warenkorb

Els fermentats. Un regal per a l'organisme

Autor Marta Vergés

Editorial COSSETANIA EDICIONS

Els fermentats. Un regal per a l'organisme
-10% Rabatt.    13,50€
12,15€
Speichern 1,35€
Verfügbar online, erhalten sie ihre bestellung in 24/48h

Möchten Sie es in der Buchhandlung abholen?
Kostenloser Versand ab 19€
Festland Spanien

Els aliments fermentats contribueixen directament al nostre benestar i, a més a més, són deliciosos. Amb l’ajuda de bacteris, llevats i fongs, el procés de fermentació allarga la conservació dels aliments, en potencia el gust i els convert...

Lesen Sie mehr ...
  • Verlag COSSETANIA EDICIONS
  • ISBN13 9788490349830
  • ISBN10 8490349835
  • Gegenstandsart BUCH
  • Buchseiten 128
  • Sammlung CUINA PLANT BASED #
  • Jahr der Ausgabe 2020
  • Sprache Katalanisch
  • Bindung Gebunden

Themen

Rezepte

Els fermentats. Un regal per a l'organisme

Autor Marta Vergés

Editorial COSSETANIA EDICIONS

Els aliments fermentats contribueixen directament al nostre benestar i, a més a més, són deliciosos. Amb l’ajuda de bacteris, llevats i fongs, el procés de fermentació allarga la conservació dels aliments, en potencia el gust i els convert...

-10% Rabatt.    13,50€
12,15€
Speichern 1,35€
Verfügbar online, erhalten sie ihre bestellung in 24/48h

Möchten Sie es in der Buchhandlung abholen?
Kostenloser Versand ab 19€
Festland Spanien

Buch Details

Els aliments fermentats contribueixen directament al nostre benestar i, a més a més, són deliciosos. Amb l’ajuda de bacteris, llevats i fongs, el procés de fermentació allarga la conservació dels aliments, en potencia el gust i els converteix en autèntiques joies per a la salut de la nostra microbiota.

En aquest manual, et proposem trenta receptes de fermentats, molt fàcils i variades, en les quals la màgia de la vida aconsegueix generar un microunivers fantàstic. Begudes referescants i saludables, formatges i iogurts vegetals fets amb llavors i fruita seca, verdures boníssimes i carregades de vitamines, pans de massa mare i farines saludables, postres delicioses a base de fruites i espècies...

Endinsa’t en el món dels fermentats i... que comenci la festa dels aliments vius!

 


Marta Vergés

 

Marta Vergés és dietista, coach de salut i especialista en cuina plant based.

Graduada per la Matthew Kenney Culinary Academy de Santa Mònica (Califòrnia) i màster en Coaching i PNL per l’Institut Gestalt, exerceix de divulgadora d’hàbits d’alimentació saludable en empreses i mitjans de comunicació.

És codirectora del programa de La 2 de RTVE Menja’t el món i autora de Menja’t el tarro (Cossetània, 2016).

Pots seguir-la a Instagram, on comparteix tot el seu univers i un munt de receptes.

@martavergesbio

Themen

Rezepte

Mehr Bücher von Marta Vergés