Dolços i confiters a la Catalunya moderna
Editorial EUMO EDITORIAL
Festland Spanien
A l'edat moderna, a Europa, el sucre va passar de ser un luxe exclusiu de l'aristocràcia medieval a un article quotidià i fins i tot de primera necessitat. El llançament de confits en casaments i bateigs, o els dolços propis de festes as...
Lesen Sie mehr ...- Verlag EUMO EDITORIAL
- ISBN13 9788497667357
- ISBN10 8497667352
- Gegenstandsart BUCH
- Buchseiten 208
- Sammlung Referències #
- Jahr der Ausgabe 2021
- Sprache Katalanisch
- Bindung Gebunden mit Klappen
Dolços i confiters a la Catalunya moderna
Editorial EUMO EDITORIAL
A l'edat moderna, a Europa, el sucre va passar de ser un luxe exclusiu de l'aristocràcia medieval a un article quotidià i fins i tot de primera necessitat. El llançament de confits en casaments i bateigs, o els dolços propis de festes as...
Festland Spanien
Buch Details
A l'edat moderna, a Europa, el sucre va passar de ser un luxe exclusiu de l'aristocràcia medieval a un article quotidià i fins i tot de primera necessitat. El llançament de confits en casaments i bateigs, o els dolços propis de festes assenyalades com Nadal, Dijous gras o Tots sants, van esdevenir una pràctica social entre el segles XVI i XVIII. Aquest llibre examina la cultura dels dolços i el món de l'ofici confiter a Catalunya i, en particular a Barcelona, en aquest període. És, en definitiva, el relat de la vida quotidiana d'una societat, d'una gent per a qui el dolç està associat a un significat simbòlic.