Ja, ich akzeptiere
Diese Website verwendet Cookies, um statistische Daten über die Navigation ihrer Benutzer zu erhalten. Wenn Sie weiter surfen, stimmen Sie der Verwendung zu. Lesen Sie mehr

Warenkorb

Vivir 33 años con el virus VPH sin saberlo

Bau Pérez, Montserrat
Vivir 33 años con el virus VPH sin saberlo

Vivir 33 años con el virus VPH sin saberlo

Vivir 33 años con el virus VPH sin saberlo

Bau Pérez, Montserrat
20,00€ 19,00€
Limitierte Verfügbarkeit, erhalten sie es in 7 tagen. Eine/-r unserer Buchhändler/-innen wird es für Sie besorgen.

“Vivir 33 años con el virus VPH sin saberlo” (El Faro Libros), un llibre que parteix de la seva pròpia biografia i la lluita que manté contra el càncer d’úter i el virus del papil·loma humà, una batalla constant que l’autora ha esta...
[Lesen Sie mehr ...]

Teile es: Facebook,Twitter,Whatsapp
Lieferung innerhalb von 24/48 Stunden

Zu Hause oder an Abholstation

Expertenbuchhändler

Persönliche Beratung

Kaufen und genießen

1 Stunde kostenloses Parken

Buch Details

“Vivir 33 años con el virus VPH sin saberlo” (El Faro Libros), un llibre que parteix de la seva pròpia biografia i la lluita que manté contra el càncer d’úter i el virus del papil·loma humà, una batalla constant que l’autora ha estat vivint durant més de tres dècades.

Bau explica que es va decidir a publicar la seva història “per ajudar altres dones que puguin estar patint símptomes similars” i no tinguin un diagnòstic clar. En aquesta línia, l’autora assegura que cap metge descobria els orígens dels seus símptomes de dolor, o ho atorgaven a algun trastorn d’ansietat, fins que una doctora, que sospitava que pogués tenir el virus del papil·loma i que aquest virus li hagués causat un càncer d’úter, li va fer la prova corresponent i va donar positiu. El diagnòstic, però, va arribar trenta anys tard, i a causa del càncer d’úter en tercer grau l’autora ha patit una extirpació de part del coll de l’úter (conització) i altres operacions, que com que no han donat els resultats que s’esperaven han acabat derivant en una histerectomia total (extirpació de l’úter i el coll de l’úter).

Amb aquest llibre, Bau vol posar sobre la taula la invisibilització d’aquesta temàtica i contribuir a que altres dones que pateixin aquest virus i les seves conseqüències “no sentin vergonya ni es sentin culpables, i que siguin valentes i busquin solucions a l’origen del seu drama”.

Verlag
ISBN13
ISBN10
Gegenstandsart
Buchseiten
Jahr der Ausgabe
Sprache
Bindung