Dolces sensacions (les millors receptes de l'especialista en postres d'El Celler de Can Roca)
Editorial ARA LLIBRES
España peninsular
Redefinir el sabor del berenar infantil, sublimar el més humil delsá pijames, elaborar sensacions balsàmiques i reparadores, construir postres amb flors i colors... "us oferim 42 acudits llaminersá només aptes per a àpats aguts, enginyosos, ...
Leer más...- Editorial ARA LLIBRES
- ISBN13 9788496767430
- ISBN10 8496767434
- Tipo LIBRO
- Páginas 112
- Año de Edición 2007
- Idioma Catalán
- Encuadernación Cartone
Materias
GastronomiaDolces sensacions (les millors receptes de l'especialista en postres d'El Celler de Can Roca)
Editorial ARA LLIBRES
Redefinir el sabor del berenar infantil, sublimar el més humil delsá pijames, elaborar sensacions balsàmiques i reparadores, construir postres amb flors i colors... "us oferim 42 acudits llaminersá només aptes per a àpats aguts, enginyosos, ...
España peninsular
Detalles del libro
Redefinir el sabor del berenar infantil, sublimar el més humil delsá pijames, elaborar sensacions balsàmiques i reparadores, construir postres amb flors i colors... "us oferim 42 acudits llaminersá només aptes per a àpats aguts, enginyosos, originals".