Si, Acepto
Esta web utiliza cookies para obtener datos estadísticos de la navegación de sus usuarios. Si continúa navegando consideramos que acepta su uso. Leer más

El Conseller

Descals Vilarmau, Josep Mª
19,50€
Disponible

El Joan Cruanyes és Conseller de la Generalitat de Catalunya. Un personatge culte i brillant, amb grans dots per a la gestió i la política, que es troba al capdavant d'un Departament important i estratègic del Govern. És també un home madur, però elegant i seductor. I alhora fervorosament religiós. Circumstancialment li toca liderar un p...
[Leer mas...]

Editorial
ISBN13
ISBN10
Tipo
Páginas
Año de Edición
EncuadernaciónEl Joan Cruanyes és Conseller de la Generalitat de Catalunya. Un personatge culte i brillant, amb grans dots per a la gestió i la política, que es troba al capdavant d'un Departament important i estratègic del Govern. És també un home madur, però elegant i seductor. I alhora fervorosament religiós. Circumstancialment li toca liderar un projecte econòmic de gran transcendència per al futur del país i ho fa amb intel·ligència, mà esquerra i exquisides actituds diplomàtiques.

Tota la seva acció de govern ve, tanmateix, influïda d'una manera cabdal per la seva radicalitat de pensament com a catòlic practicant que és. Un home íntegre i formal, però que no s'escapa de caure a la temptació carnal i, naturalment, els dubtes existencials se li apareixen constantment davant seu.

Per les pàgines d'aquest llibre hi desfilen polítics, cònsols, diplomàtics, funcionaris, clergues, policies, comissionistes, etc. dins d'una trama amb ritme que atrapa al lector des de bon principi. I que és farcida, al mateix temps, d'espurnes de l'actualitat que avui ens toca viure i de reflexions vitals, que són alliçonadores i no deixaran ningú indiferent.