El convit del Tirant. Cuina i comensalitat, de l'Edat Mitjana a Ferran Adrià

11,00

Sin impuestos: 10,58

Autor/es
Fàbrega, Jaume
ISBN13
9788497795203
ISBN10
8497795202
Tipo
LIBRO
Páginas
126
Año de Edición
2007
Idioma
catalán
Encuadernación
Rústica
Editorial:
PAGÈS EDITORS
Disponibilidad:
Consulte disponibilidad

No puntuado
Opinar

Darrere la cuina de Ferran Adrià hi ha un país i una història? Com menjaven i com es comportaven a taula els personatges de Tirant lo Blanc, els reis, els religiosos i els burgesos medievals? Qui va ser Mestre Robert, el cuiner més famós del seu temps? Per què mengem el que mengem? Què tenen a veure els menjars amb la religió, la classe social, el gènere? Quines són les normes de comensalitat en les diverses cultures? Què té a veure la cuina amb la dieta i el sexe? Totes aquestes preguntes, i moltes més, troben resposta en aquest brillant i suggestiu assaig de Jaume Fàbrega, escrit amb un estil alhora rigorós, àgil i divertit.

-            +

Nota: No se traduce HTML


Continuar

Información

Horario:
De Lunes a Sabados: 10:00-20:30h

C/Balmes 26
08007 / Barcelona /España
[Ver mapa]

Contacto

+34 93 317 05 78
+34 93 412 27 02
alibri@alibri.cat
alibri@alibri.es