El convit del Tirant. Cuina i comensalitat, de l'Edat Mitjana a Ferran Adrià
Editorial PAGÈS EDITORS
¿Quieres recogerlo en librería?
España peninsular
Darrere la cuina de Ferran Adrià hi ha un país i una història? Com menjaven i com es comportaven a taula els personatges de Tirant lo Blanc, els reis, els religiosos i els burgesos medievals? Qui va ser Mestre Robert, el cui...
Leer más...- Editorial PAGÈS EDITORS
- ISBN13 9788497795203
- ISBN10 8497795202
- Tipo LIBRO
- Páginas 128
- Colección Argent viu
- Año de Edición 2007
- Idioma Catalán
- Encuadernación Rústica
El convit del Tirant. Cuina i comensalitat, de l'Edat Mitjana a Ferran Adrià
Editorial PAGÈS EDITORS
Darrere la cuina de Ferran Adrià hi ha un país i una història? Com menjaven i com es comportaven a taula els personatges de Tirant lo Blanc, els reis, els religiosos i els burgesos medievals? Qui va ser Mestre Robert, el cui...
¿Quieres recogerlo en librería?
España peninsular
Detalles del libro
Darrere la cuina de Ferran Adrià hi ha un país i una història? Com menjaven i com es comportaven a taula els personatges de Tirant lo Blanc, els reis, els religiosos i els burgesos medievals? Qui va ser Mestre Robert, el cuiner més famós del seu temps? Per què mengem el que mengem? Què tenen a veure els menjars amb la religió, la classe social, el gènere? Quines són les normes de comensalitat en les diverses cultures? Què té a veure la cuina amb la dieta i el sexe? Totes aquestes preguntes, i moltes més, troben resposta en aquest brillant i suggestiu assaig de Jaume Fàbrega, escrit amb un estil alhora rigorós, àgil i divertit.