El gran libro de la cocina catalana
Editorial EDICIONES PENINSULA
España peninsular
Lladonosa Giró, JosepJosep Lladonosa i Giró, premi Nacional de Gastronomia, és un dels cuiners i gastrònoms catalans més prestigiosos. És autor dels èxits de vendes El llibre de les sopes, El llibre dels guisats i les picades, La cuina ca...
Leer más...- Editorial EDICIONES PENINSULA
- ISBN13 9788483073476
- ISBN10 8483073471
- Tipo LIBRO
- Páginas 715
- Año de Edición 2001
- Encuadernación Tela
Materias
GastronomiaEl gran libro de la cocina catalana
Editorial EDICIONES PENINSULA
Lladonosa Giró, JosepJosep Lladonosa i Giró, premi Nacional de Gastronomia, és un dels cuiners i gastrònoms catalans més prestigiosos. És autor dels èxits de vendes El llibre de les sopes, El llibre dels guisats i les picades, La cuina ca...
España peninsular
Detalles del libro
Lladonosa Giró, Josep
Josep Lladonosa i Giró, premi Nacional de Gastronomia, és un dels cuiners i gastrònoms catalans més prestigiosos. És autor dels èxits de vendes El llibre de les sopes, El llibre dels guisats i les picades, La cuina catalana més antiga, El llibre dels arrossos, La cuina de dos grans mestres i La cuina que torna. Però de tots els seus llibres, cal destacar-ne especialment El gran llibre de la cuina catalana, un clàssic de la literatura gastronòmica i el llibre de cuina més venut dels últims anys.