El llegat de Rodissoni. Història i receptes del xef més influent de la Catalunya del segle XX
Editorial ARA LLIBRES
España peninsular
Rondissoni, un dels artífexs de l’èxit de l’anomenada literatura culinària, era un cuiner i pedagog que feia classes de cuina al Centre de Cultura de Dones Francesca Bonnemaison. Recórrer la seva vida vol di...
Leer más...- Editorial ARA LLIBRES
- ISBN13 9788416915408
- ISBN10 8416915407
- Tipo LIBRO
- Páginas 180
- Año de Edición 1980
- Idioma Catalán
- Encuadernación Rústica
Materias
Cocina De AutorEl llegat de Rodissoni. Història i receptes del xef més influent de la Catalunya del segle XX
Editorial ARA LLIBRES
Rondissoni, un dels artífexs de l’èxit de l’anomenada literatura culinària, era un cuiner i pedagog que feia classes de cuina al Centre de Cultura de Dones Francesca Bonnemaison. Recórrer la seva vida vol di...
España peninsular
Detalles del libro
Rondissoni, un dels artífexs de l’èxit de l’anomenada literatura culinària, era un cuiner i pedagog que feia classes de cuina al Centre de Cultura de Dones Francesca Bonnemaison. Recórrer la seva vida vol dir recórrer la vida de Barcelona durant un període singular de la ciutat, amb forts canvis polítics i socials. El llegat de Rondissoni parla de la influència de la seva figura a Barcelona i a Catalunya en general, i repassa les millors receptes que Rondissoni va llegar a la cuina catalana.