Cesta de la compra

El rebost perfecte. La cuina de Miquel Barrera

Autor Joan Garí

Editorial ONADA EDICIONS

El rebost perfecte. La cuina de Miquel Barrera
-5% dto.    40,00€
38,00€
Ahorra 2,00€
No disponible, consulte disponibilidad
Envío gratis
España peninsular

El rebost perfecte. La cuina de Miquel Barrera és una aproximació sensorial als secrets del xef de Cal Paradís (la Vall d’Alba). El llibre es titula així perquè posa en valor els tresors gastronòmics d’un territori ―el centre imaginari...

Leer más...
  • Editorial ONADA EDICIONS
  • ISBN13 9788417050177
  • ISBN10 8417050175
  • Tipo LIBRO
  • Páginas 144
  • Colección La teca #
  • Año de Edición 2018
  • Idioma Catalán
  • Encuadernación Cartone

El rebost perfecte. La cuina de Miquel Barrera

Autor Joan Garí

Editorial ONADA EDICIONS

El rebost perfecte. La cuina de Miquel Barrera és una aproximació sensorial als secrets del xef de Cal Paradís (la Vall d’Alba). El llibre es titula així perquè posa en valor els tresors gastronòmics d’un territori ―el centre imaginari...

-5% dto.    40,00€
38,00€
Ahorra 2,00€
No disponible, consulte disponibilidad
Envío gratis
España peninsular

Detalles del libro

El rebost perfecte. La cuina de Miquel Barrera és una aproximació sensorial als secrets del xef de Cal Paradís (la Vall d’Alba). El llibre es titula així perquè posa en valor els tresors gastronòmics d’un territori ―el centre imaginari del qual seria la Vall d’Alba― que són els que usa quotidianament Barrera als seus plats, i garanteixen el seu èxit: les tomates de penjar d’Alcalà de Xivert, les carxofes de Benicarló, els llagostins de Vinaròs, les tòfones de Morella, l’aigua de Benassal, el vi de les Useres, el formatge de Catí, els bolets del Penyagolosa… Aquest rebost perfecte de la zona de Castelló és el context on s’ha desenvolupat l’ofici de Miquel Barrera, que va merèixer ja la seua primera estrella Michelin l’any 2013 i, des d’aleshores, no ha deixat de replegar reconeixements pel seu treball.

Más libros de Joan Garí