El receptari de Cas Bombu. Cèlebres receptes de cuiners i afamats pastissers per a ús de Cas Bombu des de 1909

18,00

Sin impuestos: 17,31

ISBN13
9788417113681
ISBN10
8417113681
Tipo
LIBRO
Páginas
107
Año de Edición
2019
Idioma
catalán
Encuadernación
Rústica con solapas
Editorial:
EDICIONS DOCUMENTA BALEAR
Disponibilidad:
Disponible

No puntuado
Opinar

El receptari de Cas Bombu és el resultat de la combinació de l?alta cuina amb els plats tradicionals del començament del segle XX. Hi trobareu des d?arrossos fins a dolços exquisits, plats francesos o italians, en un viatge culinari que ens farà venir salivera. La proposta de la gran cuinera i pionera de l?hoteleria de Capdepera que va ser Margalida Tous requereix una certa preparació prèvia, però per als qui cuinen amb regularitat serà un repte molt gratificant. Els ingredients, transcrits acuradament del receptari original, es posen al servei dels lectors amb la possibilitat d?alternar-los amb altres de moderns i accessibles per a l?elaboració de les receptes. És un treball d?equip que comença amb una introducció històrica del lloc i de la gent, continua amb el receptari original de Margalida Tous de Cas Bombu, la interpretació d?Andreu Genestra i el seu equip del Predi de Son Jaumell, i clou amb una entrevista a Antoni Garau, Bombu, cappare de la quarta generació d?aquest hostal familiar. Assaboriu-lo amb delit i us en llepareu els dits!

Etiquetas:

-            +

Nota: No se traduce HTML


Continuar

Información

Horario:
De Lunes a Sabados: 10:00-20:30h

C/Balmes 26
08007 / Barcelona /España
[Ver mapa]

Contacto

+34 93 317 05 78
+34 93 412 27 02
alibri@alibri.cat
alibri@alibri.es